Ce oferte de Revelion au cluburile din Bucureşti

Dacă nu v-aţi facut deja planurile pentru noaptea dintre ani, cluburile bucuretene nu se dezmint nici de data asta şi organizează petreceri de Revelion, unde sunt promise, în ordinea preferinţelor fiecăruia: băutură, mâncare şi distracţie, informează www.incont.ro.

398 afișări
Imaginea articolului Ce oferte de Revelion au cluburile din Bucureşti

Ce oferte de Revelion au cluburile din Bucureşti (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

La The Ark are loc petrecerea pentru Revelion 2011, "Back to the '80s". Îmbraca-te aidoma starurilor preferate din perioada anilor '80 şi ai şansa să câştigi 4 bilete VIP la concertul Roxette!

Turabo Society Club din Bucureşti vă invită să petreceţi Revelionul 2011 alături de B.U.G. Mafia, Smiley si Alex.

Kristal Glam Club din Bucureşti organizează petrecerea de Revelion 2011, "New Years Eve Party", avându-i ca invitaţi pe Oxia, Yannick Baudino, Mahony & Chriss.

Află unde sunt petreceri de Revelion în Bucureşti şi cât costă pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici