Ce-şi doresc vedetele de Moş Nicolae?

Vedetele autohtone consideră că le au pe toate şi nimeni, nici măcar darnicul Moş Nicolae nu le mai poate surprinde cu nimic. Nu vor case, nu vor maşini, nici măcar bijuterii cu multe diamante. Toţi s-au pus de acord şi vor o barieră protectoare împotriva viruşilor care ne ameninţă din toate direcţiile, informează "Gardianul".

94 afișări
Imaginea articolului Ce-şi doresc vedetele de Moş Nicolae?

Ce-şi doresc vedetele de Moş Nicolae? (Imagine: Gardianul)

Rita Mureşan are stabilite reguli foarte clare pentru fetele sale, pe care şi ea, la rândul ei, le respectă de mic copil. "La noi în casă se ştie: de Moş Nicolae toată lumea primeşte hăinuţe sau dulciuri, iar de Crăciun, jucării!"

Citeşte mai multe despre ce îşi doresc vedetele autohtone de la Moş Nicolae pe www.gardianul.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici