Cea mai mică locuinţă eco din lume. Vezi cât este de confortabilă

Cea mai mică locuinţă din lume a fost prezentată la Festivalul de Ştiinţă din Edinburgh şi are o măsuţă cu două scaune, un pat dublu, un duş şi o bucătărie într-un spaţiu de trei metri cubi.

829 afișări
Imaginea articolului Cea mai mică locuinţă eco din lume. Vezi cât este de confortabilă

Cea mai mică locuinţă eco din lume. Vezi cât este de confortabilă (Imagine: Daily Mail)

Căsuţa eco, construită din lemn, îşi acoperă necesarul de energie cu ajutorul panourilor solare de pe acoperiş, care ar putea chiar fi o sursă de venit prin revânzarea electricităţii înapoi în reţea, informează Daily Mail.

Micuţa garsonieră este considerată cea mai mică locuinţă eco din lume.

În ciuda faptului că locuinţa este atât de mică, creatorul modelului, dr. Mike Page, inginer şi psiholog de la Universitatea din Hertfordshire, a declarat că "este surprinzător de confortabilă".

Căsuţa foloseşte o serie de produse cu cosum redus de energie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici