Cea mai proastă fotografie? IMAGINEA cu care un tată a câştigat un concurs inedit

Un concurs inedit a avut loc în Marea Britanie pentru desemnarea celei mai proaste fotografii. Câştigător a fost ales fotograful care şi-a surprins fiica de la o apropiere foarte mare, pielea şi ochii bebeluşului strălucind înfiorător.

843 afișări
Imaginea articolului Cea mai proastă fotografie? IMAGINEA cu care un tată a câştigat un concurs inedit

Cea mai proastă fotografie? Imaginea cu care un tată a câştigat un concurs inedit

Câştigătorul şi-a recunoscut nepricerea în arta fotografiei. "Soţia mea îmi cumpărase ultima generaţie de echipament fotografic chiar înainte să se nască Jasmine, dar nu ştiam cum să-l folosesc. Fetiţa noastră are acum doi ani şi jumătate, dar încă trebuie să-mi îmbunătăţesc tehnica", a recunoscut Stuart McGhee, "câştigătorul" concursului. El a primit un curs gratuit de fotografie drept premiu.

Altă fotografie demnă de primul loc al concursului a fost "Reînvierea extratereştilor", care trebuia să fie doar un instantaneu cu oameni ieşiţi dintr-un bar.

Nici mireasa fotografiată de Simon Lucas nu a fost prea fericită atunci când când a văzut opera acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici