Cei mai răi şefi din lume din toate timpurile. Cum se poartă cu angajaţii Naomi Campbell sau James Cameron

Un site american de ştiri publică o listă cu cei mai răi şefi din lume. "Dacă eşti într-o funcţie de conducere, ia o aminte cu ce nu trebuie să faci. Dacă eşti angajat, fii recunoscător că nu ai ca şef una dintre aceste persoane", scriu jurnaliştii de la Bussiner Insider. "Lista neagră" nu-i exclude pe regizorul James Cameron sau pe modelul Naomi Campbell.

131 afișări
Imaginea articolului Cei mai răi şefi din lume din toate timpurile. Cum se poartă cu angajaţii Naomi Campbell sau James Cameron

Cei mai răi şefi din lume din toate timpurile. Cum se poartă cu angajaţii Naomi Campbell sau James Cameron (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Naomi Campbell - supermodelul pentru care telefonul reprezintă o armă

În 2000, Campbell a pledat vinovată, după ce şi-a luat la bătaie un asistent în timpul realizării unui film. În urmă cu cinci ani, modelul a fost acuzat de violenţă fizică. Atunci manechinul a recunoscut faptul că şi-a atacat menajera cu un telefon mobil. Campbell a făcut atunci primele şedinţele de terapie pentru controlul furiei.

James Cameron - refuză să-şi pună pe liber angajaţii

Regizorul şi producătorul canadian de filme e cunoscut în Cetatea Filmului pentru megaproducţiile "Titanic" sau "Avatar", dar şi pentru modul execrabil de a-şi trata angajaţii: foarte multe ore de muncă peste program, critici dure şi refuzul de a-i lăsa să-l "părăsească". Referindu-se la angajaţii săi, Cameron a declarat: "Dacă i-aş concedia aş fi prea îndurător". Până şi actriţa Kate Winslet, cunoscută publicului larg datorită Titanicului, nu pare prea încântată de o viitoare colaborare cu Cameron. Ea ar accepta totuşi o ofertă din partea acestuia dacă ar fi plătită "cu o grămadă de bani".

Citeşte mai multe despre cei mai răi şefi din lume pe www.gandul.info


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici