Cel mai mic oraş din SUA a fost scos la licitaţie

Localitatea Buford, din statul american Wyoming, care are un singur locuitor şi se prezintă drept cel mai mic oraş din Statele Unite, a fost scos la licitaţie pentru suma de 100.000 de dolari.

320 afișări
Imaginea articolului Cel mai mic oraş din SUA a fost scos la licitaţie

Cel mai mic oraş din SUA a fost scos la licitaţie

Cumpărătorul va beneficia de un teren de 40 de kilometri pătraţi, o casă cu trei camere şi garaj şi de un turn de transmisii de telefonie mobilă.

Buford a avut cândva 2.000 de locuitori, dar după ce trenurile au încetat să mai oprească în acest oraş, oamenii au plecat rând pe rând.

Ultimul locuitor din Buford, Don Sammons, în vârstă de 61 de ani, căruia îi aparţin clădirile s-a stabilit cu familia aici în 1980. Soţia sa a decedat ulterior, iar fiul său, devenit adult, a plecat.

"Cred că este vremea să ies la pensie", a declarat pentru televiziunea locală Sammons, care se prezintă drept "primarul" oraşului unde a trăit "cei mai frumoşi ani".

Site-ul auctionnetwork.com unde se desfăşoară licitaţia precizează că proprietatea "include o pompă de benzină, cutii de scrisori ale Poştei americane". Există de asemenea o şcoală construită în 1905, un fost grajd folosit ca garaj, un hangar şi un hambar.

Cei care doresc să achiziţioneze orăşelul trebuie să se înregistreze până miercuri şi să depună suma de 50.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici