Cel mai nou videoclip al lui Britney Spears, la "MTV News"

Cel mai nou videoclip al lui Britney Spears, realizat pentru controversata piesă "If U Seek Amy", va fi difuzat, marţi, în premieră la MTV, în cadrul emisiunii "MTV News", informează televiziunea.

27 afișări
Imaginea articolului Cel mai nou videoclip al lui Britney Spears, la "MTV News"

Cel mai nou videoclip al lui Britney Spears, la "MTV News"

Marţi, de la ora 21.00, la "MTV News" va avea loc premiera tv a celui mai nou videoclip semnat Britney Spears.

Celebra artistă se întoarce la MTV cu un nou clip de pe albumul recent lansat, "Circus". Cel de-al treilea single extras de pe noul material discografic va fi lansat împreună cu un videoclip aparte, în care cântăreaţa va juca rolul unei "femei casnice, însă la fel de sexy".

Piesa "If U Seek Amy" va fi difuzată în exclusivitate la MTV până vineri inclusiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici