Cele mai comice momente ale anului, pe 31 decembrie, la "Divertis - Serviciul Român de Comedie" - GALERIE FOTO

Cele mai comice momente ale lui 2009 vor fi prezentate în ultima ediţie din acest an a emisiunii "Divertis - Serviciul Român de Comedie", difuzată pe 31 decembrie, începând cu ora 20.30, la Pro TV, informează televiziunea.

411 afișări
Imaginea articolului Cele mai comice momente ale anului, pe 31 decembrie, la "Divertis - Serviciul Român de Comedie" - GALERIE FOTO

Cele mai comice momente ale anului, pe 31 decembrie, la "Divertis - Serviciul Român de Comedie" (Imagine: ProTV)

Pe 31 decembrie, de la ora 20.30, telespectatorii Pro TV sunt chemaţi la distracţie, pentru că cel mai tare serviciu de comedie va face raportul pe anul ce a trecut. În ultima ediţie din acest an, "Divertis - Serviciul Român de Comedie" se va ocupa de buna dispoziţie şi de hohotele de râs garantate ale românilor. Agenţii lui Toni Grecu se vor înarma cu şi mai multe glume, vor scoate din seifurile comediei cele mai tari scenarii şi versuri şi vor da frâu liber imaginaţiei, pentru ca orele de umor Divertis să fie cu adevărat irezistibile.

Toni Grecu şi agenţii săi de la Divertis vor trece în revistă cele mai comice momente ale anului 2009, în TOP 5 SRC Show. În top au intrat personaje cunoscute şi colorate, de la Nati Meir în campanie electorală la Traian Băsescu recitând sau Gigi Becali dormind în pat cu mascaţii, în propriul dormitor. Tot Gigi Becali, interpretat magistral de Dragoş Stoica, va apărea într-o ipostază de mare războinic în lupta cu "hahalerele" de la galerie, care îl contestă. El va juca rolul lui Bravehart şi, pentru prima oară, va apărea călare pe cal.

"Va fi o emisiune în care ne vom reîntâlni cu toate personajele importante care au ţinut agenda publică, dar şi agenda emisiunii, în toate cele trei luni de când am intrat în grila Pro TV", povesteşte Toni Grecu. "Veţi vedea căsătoria lui Crin Antonescu cu Mircea Geoană în varianta SRC, apoi Alina Plugaru îi va lua un interviu de zile mari lui Adrian Mutu, iar politicienii vor ura de lângă brad, alături de Criza Economică", a mai dezvăluit Toni Grecu.

Şi pentru că ultima ediţie "Divertis - Serviciul Român de Comedie" este difuzată în seara de Anul Nou, telespectatorii Pro TV nu trebuie să rateze Pluguşorul în varianta "Serviciului Român de Comedie". Acesta va fi interpretat de Traian Băsescu (Valentin Darie), Mircea Geoană (Dragoş Stoica), Crin Antonescu (Cosmin Natanticu), moguli, vedete şi personaje diferite, jucând capra sau ursul. Nu va lipsi însă nici Pluguşorul Crizei economice.

Divertis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici