Cele mai "hot" cupluri de la Hollywood - GALERIE FOTO

Angelina Jolie şi Brad Pitt, Eva Longoria şi Tony Parker, Will Smith şi Jada Pinkett-Smith sunt doar câteva dintre cele mai "hot" cupluri de la Hollywood, reprezentând un interes continuu pentru public.

511 afișări
Imaginea articolului Cele mai "hot" cupluri de la Hollywood - GALERIE FOTO

Will Smith şi Jada Pinkett-Smith (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Demi Moore, în vârstă de 45 de ani, şi soţul său, actorul Ashton Kutcher, în vârstă de 30, s-au căsătorit în 2005, în Beverly Hills.

Născută pe 11 noiembrie 1962, actriţa a devenit cunoscută în anii '80, iar în următoarea decadă ea a ajuns una dintre cele mai faimoase vedete de la Hollywood.

Actriţa a jucat în filme precum "Fantoma mea iubită", "Bobby", "Propunere indecentă", "Litera Stacojie", "Striptease" etc.

Anul trecut, Demi Moore a venit la Bucureşti, unde a filmat pentru producţia americană "Bunraku", cu Josh Hartnett şi Woody Harrelson, turnată la la Studiourile MediaPro din Buftea.

Tom Cruise şi Katie Holmes sunt căsătoriţi din noiembrie 2006 şi au împreună o fetiţă, Suri. Tom mai are doi copii, Connor şi Isabella, adoptaţi în timpul căsniciei sale cu actriţa Nicole Kidman.

Suri Cruise este cel mai influent copil de la Hollywood, potrivit unui clasament al copiilor celebrităţilor.

Anul acesta, în luna mai, actorul american Harrison Ford a confirmat informaţia potrivit căreia se va căsători cu logodnica lui, actriţa Calista Flockhart, devenită celebră cu rolul Ally McBeal din serialul cu acelaşi nume.

Ford, în vârstă de 66 de ani, a divorţat deja de două ori, iar ultima sa soţie, Melissa Mathison, a primit în urma despărţirii suma de 100 de milioane de dolari.

Flockhart, în vârstă de 44 de ani, a făcut o pauză în carieră pentru a-şi creşte fiul adoptat, Liam, acum în vârstă de 8 ani. Recent, ea a revenit în televiziune cu un rol într-un popular serial american, "Brothers & Sisters".

Ford şi Calista s-au întâlnit prima dată la ediţia din 2002 a premiilor Globul de Aur.

Actorul vrea să-l adopte pe fiul Calistei, dar se pare că actriţa i-a spus că acest lucru este posibil doar dacă se căsătoreşte cu ea.

Jessica Alba, în vârstă de 27 de ani, l-a cunoscut pe Cash Warren, în vârstă de 29 de ani, pe când acesta lucra ca asistent de producţie pe platourile de filmare ale peliculei "Cei 4 Fantastici", în 2004. Între timp, Warren a devenit producător. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private în Beverly Hills.

Anul trecut, cei doi au devenit părinţii unei fetiţe.

În 2007, Jessica Alba s-a situat pe primul loc în topul celor mai sexy 100 de femei din lume, realizat pe baza voturilor cititorilor revistei FHM.

În 2007, Eva Longoria s-a căsătorit cu talentatul şi foarte mediatizatul jucător francez de baschet Tony Parker.

Anul 2001 a reprezentat momentul "exploziei" Evei Longoria, actriţa obţinând rolul Isabellei Brana în celebrul serial american "Tânăr şi neliniştit".

În 2004, Eva Longoria a devenit Gabrielle Solis, cel mai sexy personaj din serialul de televiziune "Neveste disperate".

Ellen DeGeneres şi partenera sa de viaţă, Portia de Rossi, s-au căsătorit la sfârşitul anului trecut, în cadrul unei ceremonii intime, alături de familie şi prieteni, în Los Angeles.

Ellen, în vârstă de 50 de ani, şi Portia, în vârstă de 35 de ani, au hotărât să se căsătorească în mai 2008, după ce Curtea Supremă din California a legalizat căsătoriile între persoanele de acelaşi sex.

Cele două actriţe au o relaţie din decembrie 2004, de când De Rossi juca în serialul de televiziune "Situaţie de criză", difuzat de postul Fox.

Artistă de musicaluri, actriţă şi autoare de cărţi, DeGeneres a provocat un şoc în rândul opiniei publice în 1997, când a anunţat că este lesbiană în timpul unei emisiuni a celebrei Oprah Winfrey.

Actorul Will Smith, unul dintre cei mai bogaţi oameni din SUA, este căsătorit cu Jada Pinkett-Smith, cu care are doi copii, Willow şi Jaden Christophe. Actorul mai are un fiu, Trey Smit

Will a fost de două ori nominalizat la Oscar, pentru rolul pe care l-a avut în "Ali" (2001), în care îl portretizează pe pugilistul Muhammad Ali, şi apoi în 2006, pentru rolul din "În căutarea fericirii".

Angelina Jolie şi Brad Pitt formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi.

Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia.

În afară de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie, anul trecut, la Nisa, în Franţa, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în 2006.

Johnny Depp are o relaţie cu cântăreaţa franceză Vanessa Paradis de 11 ani şi au spus întotdeauna că nu au nevoie să-şi legalizeze relaţia.

Depp, în vârstă de 44 de ani, şi Vanessa Paradis, în vârstă de 35 de ani, au doi copii, Lily-Rose, în vârstă de 9 ani, şi Jack, în vârstă de 6 ani.

În urmă cu câteva zile, Katherine Heigl, starul din serialul de televiziune "Anatomia lui Grey", şi soţul ei Josh Kelly, au finalizat documentele oficiale de adopţie, devenind fericiţii părinţi ai unei fetiţe din Coreea de Sud.

Cuplul a ales numele de Nancy Leigh pentru micuţa în vârstă de zece luni, după mama actriţei (Nancy) şi sora ei (Margaret Leigh).

Katherine Heigl şi soţul ei s-au căsătorit pe 27 decembrie 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici