Cele mai interesante apariţii de la gala Premiilor Grammy. Ţinutele alese de artiştii favoriţi ai momentului. FOTO

Artiştii prezenţi la ceremonia de decernare a Premiilor Grammy au ieşit în evidenţă şi prin ţinutele alese, fotografiile acestora fiind distribuite pe Internet şi atrăgând comentarii - atât apreciative, cât şi răutăcioase - din partea utilizatorilor de pe reţelele de socializare.

766 afișări
Imaginea articolului Cele mai interesante apariţii de la gala Premiilor Grammy. Ţinutele alese de artiştii favoriţi ai momentului. FOTO
Cea de-a 62-a ediţie a Premiilor Grammy a fost ocazia perfectă pentru cei mai populari artişti ai momentului să îşi etaleze ţinutele care de care mai extravagante. Unele vedete au reacţionat imediat la aflarea veştii despre moartea tragică a lui Kobe Bryant, într-un accident de elicopter, adoptând o costumaţie sobră, în culori de doliu. Iată câteva dintre cele mai controversate alegeri vestimentare de la Grammy 2020.
 
 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici