Celine Dion a lansat o colecţie de ochelari de soare

Cântăreaţa canadiană Celine Dion şi-a lansat propria colecţie de ochelari de soare - Eyes Signature Collection - şi speră ca articolele sale să rivalizeze cu liniile de accesorii lansate de alte celebrităţi precum Victoria Beckham, Mary J. Blige, Madonna şi Lady Gaga, informează contactmusic.com.

98 afișări
Imaginea articolului Celine Dion a lansat o colecţie de ochelari de soare

Celine Dion a lansat o colecţie de ochelari de soare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Victoria Beckham a fost primul nume mare din showbiz care s-a implicat în designul ochelarilor de soare. Cântăreaţa Mary J. Blige a anunţat recent că îşi va lansa şi ea propria colecţie de ochelari de soare, în colaborare cu Orange 21 Inc.

Lady Gaga intenţionează, la rândul ei, să creeze o linie similară, iar Madonna va realiza designul noii colecţii Dolce & Gabbana.

Celine Dion s-a născut pe 30 martie 1968, la Charlemagne, în sânul unei familii melomane cu 14 copii. Celine Dion a cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În scurt timp, vocea sa a devenit cunoscută şi iubită în întreaga lume. În cei peste 25 de ani de carieră, Celine Dion a primit nenumărate premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici