Celine Dion este acuzată de SATANISM, pentru că a lansat haine unisex pentru copii

Cântăreaţa Celine Dion a fost acuzată de satanism, după ce a lansat o colecţie de îmbrăcăminte pentru copii care nu este particularizată pe genuri, arată platforma nme.com.

5813 afișări
Imaginea articolului Celine Dion este acuzată de SATANISM, pentru că a lansat haine unisex pentru copii

Celine Dion este acuzată de SATANISM, pentru că a lansat haine unisex pentru copii

Artista canadiană a lansat propria colecţie de îmbrăcăminte pentru copii în urma unui parteneriat cu firma Nununu, iar articolele vestimentare adaptează modele din anii ´70 într-o manieră eliberată de stereotipuri.

Foarte curând, Celine Dion a fost atacată de un preot şi exorcist din statul american Pennsylvania, care susţine că orice se situează în afara celor două genuri cunoscute este o legătură directă cu diavolul.

După ce i-a reproşat propaganda satanică implicată în lansarea colecţiei Celinununu, liderul religios a acuzat ceea ce a numit "intenţiile ascunse" ale companiei cu care a colaborat artista.

"Sunt sigur că modul în care această chestiune privind genurile s-a răspândit este demonic", a afirmat John Esseff într-un material publicat de National Catholic Register.

"Este o minciună. Nici nu mai ştiu câte genuri se spune acum că ar fi, dar numai două a făcut Dumnezeu", a mai spus preotul.

"Diavolul vizează copiii ameţind genurile", a mai precizat Esseff. "Care este primul lucru pe care îl spunem despre un copil după ce se naşte? Este băiat sau fată. Este cel mai natural lucru din lume. Dar să spui că nu este nicio diferenţă este ceva satanic", a explicat acesta.

Declaraţia publicată pe site-ul liniei vestimentare precizează faptul că intenţia companiei este "să elibereze copiii de rolurile tradiţionale băiat/fată şi să dea posibilitatea celor tineri să dezvolte un simţ al egalităţii în ceea ce priveşte libertatea de a-şi fonda puterea personalităţii pe respect reciproc".

Hainele propuse de vedetă sunt decorate cu imagini diverse, de la steluţe până la cranii, dar cel mai tare a provocat critici faptul că unele articole poartă inscripţia "New Order" (Noua Ordine).

În cei peste 30 de ani de carieră, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici