Celine Dion, însărcinată cu gemeni, spitalizată de urgenţă la Miami - VIDEO

Cântăreaţa canadiană Celine Dion, însărcinată cu gemeni, a fost spitalizată de urgenţă la Miami (SUA), în noaptea de 25 spre 26 august, informează planetepeople.com

306 afișări
Imaginea articolului Celine Dion, însărcinată cu gemeni, spitalizată de urgenţă la Miami - VIDEO

Celine Dion, însărcinată cu gemeni, spitalizată de urgenţă la Miami (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit acestui site, copiii au coborât prea jos în uter, iar sarcina poate fi pusă în pericol. Până în prezent, artista nu a părăsit spitalul. Deoarece sarcina este de doar şase luni, copiii au puţine şanse de supravieţuire, în cazul unei naşteri premature. Medicii au realizat un serclaj al colului uterin (o operaţiune care strânge colul pentru a preveni naşterea prematură). Din cauza acestei proceduri chirurgicale, cântăreaţa trebuie să stea în repaus la pat.

Până în prezent, Celine Dion, în vârstă de 42 de ani, a pierdut mai multe sarcini obţinute în urma unor fecundări in vitro.

Celine Dion şi soţul său, Rene Angelil, au împreună un fiu în vârstă de nouă ani, Rene Charles, conceput tot prin fertilizare in vitro. Rene Angelil mai are trei copii din două căsătorii anterioare.

Celine Dion s-a născut pe 30 martie 1968, la Charlemagne, în sânul unei familii melomane cu 14 copii. Celine Dion a cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În scurt timp, vocea sa a devenit cunoscută şi iubită în întreaga lume. În cei peste 25 de ani de carieră, Celine Dion a primit nenumărate premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici