Celine Dion, pe punctul de a fi agresată pe stradă; un bărbat a fost arestat

Cântăreaţa canadiană Celine Dion a fost pe punctul de a fi agresată pe o stradă din New York, SUA, de un militant pentru drepturile animalelor, care a fost între timp arestat, potrivit gala.fr.

890 afișări
Imaginea articolului Celine Dion, pe punctul de a fi agresată pe stradă; un bărbat a fost arestat

Celine Dion, pe punctul de a fi agresată pe stradă; un bărbat a fost arestat

Incidentul a avut loc vineri, pe când artista ieşea din hotelul Park Hyatt, în faţa căruia se adunaseră nişte fani. Céline Dion se afla la New York în cadrul turneului de promovare a noului său album, "Courage".

Un bărbat a fost arestat de poliţia din New York la doar câţiva metri de artistă, după ce comportamentul acestuia li s-a părut suspect agenţilor care asigurau paza acesteia.

Celine Dion este cunoscută pentru preferinţa sa pentru haine din piele şi blană naturală.

În cadrul turneului de promovare a noului său album, "Courage", primul în limba engleză al artistei din ultimii şase ani, Celine Dion va ajunge şi în România, anul viitor. Concertul este programat pe Arena Naţională din Bucureşti, pe 29 iulie 2020.

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuţi, respectaţi şi de succes artişti din industria muzicală. A câştigat numeroase premii până la vârsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop în 1990 şi a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră. Artista are în palmares două premii Oscar, cinci premii Grammy, dar şi un premiu Billboard - Icon Award, acordat recent pentru întreaga carieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici