Charlie Sheen a promis 1 milion de dolari unei asociaţii care sprijină armata americană

Actorul Charlie Sheen, protagonistul serialului "Anger Management", a promis 1 milion de dolari United Service Organizations (USO), o asociaţie care sprijină trupele militare americane, iar această donaţie ar putea să depăşească suma menţionată dacă noul lui serial TV va avea succes.

199 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen a promis 1 milion de dolari unei asociaţii care sprijină armata americană

Actorul Charlie Sheen a promis 1 milion de dolari unei asociaţii care sprijină armata americană (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Banii, reprezentând cel puţin un procent din încasările pe care starul american le obţine cu noua lui comedie "Anger Management", de pe postul FX, vor ajunge în conturile Operation Enduring Care, un program lansat de USO pentru a strânge fonduri cu scopul de a-i ajuta pe soldaţii americani bolnavi şi pe familiile acestora.

Charlie Sheen a promis cel puţin 1 milion de dolari, dar, dacă "Anger Management" va avea succes, iar acel 1% din încasări - procentul cuvenit actorului - va depăşi această sumă, actorul a spus că va dona şi restul banilor în conturile USO.

"Este o onoare pentru mine să pot să ofer ceva acestor femei şi bărbaţi din armată care au făcut atât de multe pentru noi toţi", a spus Charlie Sheen. "Ei îşi pun vieţile în bătaia puştii pentru noi, în fiecare zi, şi sunt fericit că munca mea la «Anger Management» va aduce puţină alinare trupelor noastre şi familiilor lor", a mai spus acesta.

Charlie Sheen a avut numeroase probleme personale şi profesionale în ultimii ani şi s-a confruntat cu dependenţa de droguri şi de alcool, a fost acuzat de agresarea fostei soţii, a fost concediat din serialul TV "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two And a Half Men" şi a făcut câteva declaraţii publice jignitoare la adresa foştilor şefi.

Însă, începând din toamna anului trecut, Sheen a început să îşi pună ordine în viaţă. A apărut în talk show-uri pentru a vorbi în public despre problemele sale, şi-a rezolvat disputa cu foştii lui şefi, producătorii serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", şi a început să joace rolul unui psihiatru care are numeroase probleme în show-ul "Anger Management". Acest serial a debutat pe postul de televiziune prin cablu FX în luna iunie.

Organizaţia non-profit USO, care oferă o varietate de servicii trupelor americane şi familiilor acestora, având filiale în 27 de state americane şi acţionând pe teritoriile a 14 ţări, a ţinut să îi mulţumească actorului american pentru sprijinul său.

Charlie Sheen va oferi USO prima tranşă - 250.000 de dolari - din suma promisă la sfârşitul acestei săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici