Charlie Sheen vrea să-şi pună celebritatea în slujba victimelor seismului din Haiti

Turbulentul actor Charlie Sheen vrea să meargă în Haiti şi să-şi pună celebritatea în slujba ajutorării victimelor seismului care a lovit această ţară pe 12 ianuarie 2010, potrivit unui interviu difuzat pe postul de televiziune NBC.

73 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen vrea să-şi pună celebritatea în slujba victimelor seismului din Haiti

Charlie Sheen vrea să-şi pună celebritatea în slujba victimelor seismului din Haiti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Charlie Sheen, care ţine prima pagină a ziarelor de câteva luni din cauza scandalurilor din viaţa personală, a declarat că vrea să meargă în Haiti cu prietenul său Sean Penn, care este, la rândul lui, angajat în acţiuni caritabile menite să ajute la reconstruirea statului Haiti.

"Sunt foarte entuziasmat de această idee, care poate atrage atenţia lumii" asupra situaţiei din Haiti, a mai spus actorul în interviul difuzat vineri de NBC.

Totodată, actorul a respins acuzaţiile de antisemitism la adresa sa, subliniind că el însuşi este evreu. "Mama mea este evreică (...) şi cred că acest lucru face din mine un evreu", a spus acesta.

Actorul a mai spus că a fost "un prost" pentru că n-a dezvălui acest lucru mai devreme, când polemica asupra acestui subiect era aprinsă.

Cu câteva zile înainte, Sheen, s-a aflat din nou în centrul unei polemici, după ce i-a adresat câteva cuvinte dure, considerate antisemite, producătorului serialului "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two And A Half Men", în care joacă rolul principal. Aceste "atacuri" verbale din partea actorului au determinat studiourile Warner şi postul de televiziune CBS să întrerupă prematur filmările pentru noul sezon al serialului. De atunci, Charlie Sheen nu a ratat nicio ocazie de a lansa diverse invective la adresa foştilor săi angajatori.

"Doi bărbaţi şi jumătate" este cel mai de succes serial de comedie pentru CBS, aducând venituri considerabile şi producătorilor - Warner Bros. Television. Însă, în mare parte a anului trecut, Charlie Sheen a fost implicat într-o serie de incidente legate de consumul de alcool, iar în august a recunoscut că şi-a lovit soţia, cu care se află în prezent în proces de divorţ.

În mai 2010, actorul a semnat un contract pentru două noi sezoane din "Doi bărbaţi şi jumătate" şi a obţinut o mărire de onorariu, ajungând să câştige, potrivit presei americane, 27,5 milioane de dolari pe an pentru rolul burlacului afemeiat Charlie Harper. Serialul avea o audienţă săptămânală de circa 15 milioane de telespectatori în SUA.

Interviul a fost difuzat la două zile după ce actorul a anunţat că poliţia i-a luat copiii gemeni pe care îi are cu Brooke Mueller, la cererea acesteia. Potrivit presei americane, mama gemenilor, Brooke Mueller - care are, ca şi Charlie Sheen, probleme cu drogurile -, a cerut intervenţia autorităţilor, pentru că era îngrijorată pentru copii. Potrivit declaraţiei sub jurământ dată de Brooke Mueller, în urma căreia autorităţile au intervenit, Charlie Sheen a ameninţat-o cu moartea pe viitoarea fostă soţie. Mueller a menţionat şi comportamentul petrecăreţ al lui Charlie Sheen, care a recunoscut în recentele sale interviuri că a consumat regulat droguri.

Actorul a declarat, însă, că modul său de viaţă nu îl împiedică să aibă grijă aşa cum trebuie de copiii săi. "Au parte de dragostea, înţelegerea, sprijinul, atenţia pe cere le doreşte orice copil", a spus acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici