Charlotte Casiraghi, fiica prinţesei Caroline de Monaco, pe coperta revistei Vogue France

Charlotte Casiraghi, fiica prinţesei Caroline de Monaco, apare pe coperta numărului din luna septembrie al revistei Vogue France, cu ocazia primului ei proiect din industria modei, pozând în ţinutele creatorilor ei preferaţi, într-o serie de fotografii realizate de Mario Testino.

1085 afișări
Imaginea articolului Charlotte Casiraghi, fiica prinţesei Caroline de Monaco, pe coperta revistei Vogue France

Charlotte Casiraghi, fiica prinţesei Caroline de Monaco, pe coperta revistei Vogue France (Imagine: Vogue.fr)

A patra în ordinea succesiunii la tronul monegasc, fiica omului de afaceri italian Stefano Casiraghi, decedat în 1990, în timpul unei competiţii nautice, Charlotte Casiraghi, în vârstă de 25 de ani, ale cărei trăsături seamănă foarte mult cu cele ale mamei sale, Caroline, şi cu cele ale bunicii sale, Grace, nu posedă titlul de prinţesă.

"Mama este (prinţesă, n.r.), dar eu nu sunt. Sunt nepoata unui şef de stat şi, în această calitate, am câteva obligaţii de respectat, dar ele nu reprezintă nimic prea constrângător sau excepţional", a declarat ea pentru ediţia franceză a revistei Vogue, apărută luni, cu ocazia acelei sesiuni fotografice ce a fost organizată la castelul din Fontainebleau.

În acest pictorial, Charlotte Casiraghi se amuză interpretând diverse roluri din registrul feminin, pozând în adolescenta ingenuă, star rock, femeie fatală, într-o rochie Balmain, în bolero şi fustă de muselină Gucci, într-o rochie rock şic de Isabel Marant sau într-o fustă mini şi o jachetă Chanel.

"Am refuzat să pozez într-o caricatură de prinţesă. Ar fi total contrar a ceea ce sunt", a explicat nepoata prinţului Albert al II-lea, suveranul principatului Monaco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici