Chris Brown către fanii săi: Vă rog, salvaţi-mă - AUDIO

Rapperul Chris Brown şi-a rugat fanii să-l ajute să depăşească impasul în care se află, informează site-ul de ştiri mondene www.tmz.com.

73 afișări
Imaginea articolului Chris Brown către fanii săi: Vă rog, salvaţi-mă - AUDIO

Chris Brown către fanii săi: Vă rog, salvaţi-mă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Chris Brown a postat un mesaj audio pe SayNow.com, un site folosit de către celebrităţi pentru a înregistra mesaje destinate fanilor lor.

În acest mesaj, Brown îşi roagă fanii să-l susţină pentru a se menţine în atenţia publicului, spunând că multe posturi de radio nu-i mai difuzează piesele.

"Am nevoie de voi, am nevoie de toată susţinerea voastră pentru că radiourile nu-mi mai difuzează piesele", a spus Brown în înregistrarea adresată fanilor lui.

Rapperul spune că acum este "un om mai bun acum" dar fără susţinerea fanilor nu poate rezista în topurile muzicale.

Chris Brown, în vârstă de 20 de ani, autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It", a fost condamnat, în august, la cinci ani de închisoare cu suspendare şi la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce, în iunie, a pledat vinovat la acuzaţia de agresiune comisă împotriva fostei sale iubite, cântăreaţa Rihanna. În plus, el este obligat să păstreze o distanţă de cel puţin 100 de metri faţă de victima sa, timp de cinci ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici