Chris Martin va compune imnul pentru Jocurile Invictus, organizate de prinţul Harry

Prinţul Harry, fratele prinţului William, l-a rugat pe Chris Martin, solistul trupei Coldplay, să compună un imn pentru Jocurile sportive Invictus, care vor debuta în septembrie.

129 afișări
Imaginea articolului Chris Martin va compune imnul pentru Jocurile Invictus, organizate de prinţul Harry

Chris Martin va compune imnul pentru Jocurile Invictus, organizate de prinţul Harry (Imagine: Mediafax Foto/Mediafax Foto)

Chris Martin va compune muzica pentru Jocurile sportive Invictus, similare cu Jocurile paralimpice, pe care prinţul Harry le organizează pentru militarii răniţi în conflictele armate, atât bărbaţi, cât şi femei, şi care vor debuta în septembrie, informează contactmusic.com.

Recent, prinţul Harry a declarat că trupa Coldplay este grupul său muzical preferat.

Trupa Coldplay, care îi are în componenţă pe Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion şi Chris Martin, a vândut mai mult de 60 de milioane de discuri în toată lumea şi a câştigat numeroase trofee, inclusiv şapte premii Grammy şi opt Brit Awards.

Cel mai recent album al trupei, "Ghost Stories", a fost lansat pe 19 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici