Chuck Norris, refuzat în Bratislava: Oficialii slovaci nu vor să acorde numele actorului unui pod pietonal

Consiliul local din Bratislava a respins o propunere venită din partea fanilor lui Chuck Norris, care doreau ca un pod pietonal din apropiere să poarte numele actorului american.

252 afișări
Imaginea articolului Chuck Norris, refuzat în Bratislava: Oficialii slovaci nu vor să acorde numele actorului unui pod pietonal

Chuck Norris, refuzat în Bratislava: Oficialii slovaci nu vor să acorde numele actorului unui pod pietonal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fanii slovaci ai starului american au iniţiat o campanie prin care doreau să îi convingă pe membrii consiliului local să aprobe o hotărâre prin care un pod construit recent, destinat exclusiv pietonilor şi bicicliştilor, să poarte numele actorului Chuck Norris. Podul este construit deasupra râului Morava, la graniţa cu Austria, în apropiere de capitala Bratislava, informează contactmusic.com.

Pavol Freso, preşedintele consiliului local, a respins însă această iniţiativă, preferând ca podul să se numească Freedom Cycling-Bridge, în onoarea refugiaţilor care au murit în trecut, fugind de regimul comunist din Slovacia, încercând să îşi găsească libertatea în ţara vecină, Austria.

"Am votat în unanimitate pentru denumirea Freedom Cycling-Bridge. Acesta este un loc unde mulţi oameni au fugit spre libertate, trecând peste garduri de sârmă ghimpată, este un loc în care foarte mulţi dintre ei au murit, iar decizia noastră reprezintă o manieră demnă de a-i onora pe acei oameni", a spus Pavol Freso.

În vârstă de 72 de ani, Chuck Norris este actor, expert în arte marţiale şi personalitate media americană. A început să devină cunoscut în anii '60, iar ulterior a jucat în filme cu Bruce Lee, după care au urmat şi alte pelicule importante ale genului. Printre filmele în care a jucat se numără "Codul tăcerii" (1985), "Operaţiunea Delta Force" (1986), "Asasinul mafiei" (1991), "Emisarul iadului" (1994), "Misiune pentru preşedinte" (2000), "Eroi de sacrificiu 2" (2012).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici