Ciclista americană Kelly Catlin, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice, a murit. Sportiva avea 23 de ani

Ciclista Kelly Catlin, medialiată cu argint la jocurile olimpice, a murit săptămâna trecută, informează Echipa Naţională a Cicliştilor din Statele Unite, transmite CNN.

8286 afișări
Imaginea articolului Ciclista americană Kelly Catlin, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice, a murit. Sportiva avea 23 de ani

Ciclista americană Kelly Catlin, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice, a murit. Sportiva avea 23 de ani

Fratele lui Catlin, Colin declară pe Facebook că sora lui s-a sinucis. „Este singura persoană cu care mi-am împărţit aproape toate viaţa şi îi voi simţi lipsa teribil de mult”, scrie acesta într-o postare pe reţeaua de socializare.

Catlin, membru al echipei Naţionale de Ciclişti din State Unite ale Americii, a câştigat medalia de argint în echipa feminină la Jocurile Olimpice din 2016, desfăşurate la Rio de Janeiro, Brazilia.

„Kelly era mai mult decât un sportiv pentru noi şi va fi mereu o parte din familia cicliştilor din SUA”, spune Rob DeMartini, preşedintele echipei naţionale de ciclism, printr-un comunicat de presă. „Întreaga comunitate de ciclişti este în doliu şi oferim tot suportul necesar pentru colegii, antrenorii şi echipa lui Kelly”, adaugă acesta.

Echipa profesională de ciclism Rally UHC scrie pe pagina oficială de Twitter că moartea lui Catlin i-a „afectat puternic”.

„Am pierdut un om incredibil, iar faptul că a plecat dintre noi la o vârstă atât de fragede face ca situaţia să fie şi mai dificilă”, scrie echipa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici