Circul Metropolitan Bucureşti se redeschide vineri

  • Circul Metropolitan Bucureşti deschide, vineri, seria spectacolelor care vor fi jucate în aer liber,
  • Spectacolele vor avea loc pe tot parcursul verii, în zona amenajată pentru public lângă sălile de spectacole din Aleea Circului nr. 15, anunţă Primăria Capitalei.
271 afișări
Imaginea articolului Circul Metropolitan Bucureşti se redeschide vineri

Circul Metropolitan Bucureşti se redeschide vineri

„Vineri, 3 iulie 2020, de la ora 18.00, Circul Metropolitan Bucureşti deschide seria spectacolelor care vor fi jucate în aer liber, pe tot parcursul verii, în zona special amenajată pentru public în vecinătatea sălii de spectacole din Aleea Circului nr. 15. Timp de aproximativ 70 de minute, iubitorii Artei Circului, mari şi mici, sunt invitaţi să admire evoluţia vedetelor arenei - acrobaţi recunoscuţi în toată lumea, maeştri ai călăriei, jongleri talentaţi şi comici irezistibili”, a anunţat Primăria Capitalei.

Circul Metropolitan Bucureşti va prezenta toată vara, în arena exterioară, „spectacole pline de vervă şi imaginaţie, care vor încânta, emoţiona şi bucura, în mod garantat, publicul nostru fidel”.

„Artiştii Circului Metropolitan vă aşteaptă să îi regăsiţi mai proaspeţi şi mai antrenaţi ca niciodată, dornici să vă molipsească cu energia lor”, arată sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
circ,
spectacole,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici