Claudia Cream a cântat cu capul în jos la ProFM

Claudia Cream, invitată la matinalul "Semen cu Ivan" de la ProFM, a cântat live, cu capul în jos, melodia "I Will always Love You", informează postul de radio.

112 afișări
Imaginea articolului Claudia Cream a cântat cu capul în jos la ProFM

Claudia Cream a cântat cu capul în jos la ProFM

Proba de foc a fost pusă la cale de Semen şi Ivan pentru a o testa pe Cream.

"Pe 14 februarie, ProFM va oferi serenade în aer pentru îndrăgostiţi. Ea va trebui să cânte într-un avion, pentru doi îndrăgostiţi, care se vor afla în alte două avioane. Piesa pe care o va interpreta va fi auzită de cei doi porumbei prin staţie", a explicat Ivan.

Claudia nu are niciun fel de emoţii pentru serenada pe care va trebui sa o cânte dintr-un avion. "Dacă am cântat astăzi cu capul în jos, cu siguranţă nu voi avea probleme să cânt în aer", declară cântăreaţa.

Claudia "Cream" a lansat un nou album, intitulat "Wrong Girl For That", care cuprinde 12 piese masterizate în Suedia, Germania, Marea Britanie şi SUA şi care urmează să fie scos pe piaţă în mai multe ţări.

Acest album este produs de Kemper Music şi distribuit în România de Cat Music. Albumul va beneficia de o lansare internaţională în Suedia, Norvegia, Danemarca, Ungaria, Belgia, Italia, Rusia, Polonia, Cehia, Slovacia şi Japonia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici