Cleopatra Stratan va susţine un concert pe stadionul Cotroceni (Video)

Cleopatra Stratan va susţine un concert pe stadionul Cotroceni, pe 27 septembrie, cu ocazia lansării noului său album, "La vârsta de 5 ani".

268 afișări
Imaginea articolului Cleopatra Stratan va susţine un concert pe stadionul Cotroceni (Video)

Cleopatra Stratan susţine un concert pe stadionul Cotroceni (Imagine: Mediafax Foto)

Acesta va fi singurul concert pe care Cleopatra Stratan, în vârstă de 5 ani, îl va susţine în 2008.

Pe stadionul Cotroceni, cu o capacitate de peste 20.000 de persoane, au mai cântat, anul acesta, artişti precum trupa Iron Maiden şi Lenny Kravitz.

Evenimentul ar putea marca pentru Cleopatra Stratan doborârea a două noi recorduri mondiale - cel mai tânăr artist care a cântat live pe un stadion şi cel mai tânăr artist care a cântat live în faţa unui public de peste 20.000 de persoane.

Cleopatra Stratan avea doar trei ani când a susţinut un concert de două ore în faţa unei audienţe considerabile.

În prezent, este cel mai bine plătit interpret tânăr, cel mai tânăr artist care a primit trei premii MTV şi cel mai tânăr artist care a avut o piesă pe locul întâi la nivel naţional, trei recorduri notate de Academia Recordurilor Mondiale (World Records Academy).

Cleopatra este şi cel mai tânăr artist ce a înregistrat un album, intitulat "La vârsta de 3 ani", vândut în peste 300.000 de exemplare.

După cea mai cunoscută piesă a micuţei artiste, "Ghiţă", ce a ocupat pe primul loc în topurile româneşti, Cleo a mai lansat "Număr pân’ la unu", "Moş Crăciun" (alături de tatăl său, Pavel Stratan) şi "Noapte bună".

"Ghiţă" i-a adus Cleopatrei recordul mondial pentru categoria "Cel mai tânăr artist care a avut o piesă pe locul întâi la nivel naţional". Piesa a fost tradusă deja in engleză şi spaniolă şi a avut succes în Japonia.

Cleopatra Stratan a lansat recent şi păpuşa care îi poartă numele. Jucăria s-a vândut în 5.000 de exemplare în doar două zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici