Cod roşu de blues-rock pe 17 iunie în Bucureşti - “Uraganul BETH” Hart va lovi din nou - VIDEO

Pe scenă dă totul, în spatele scenei lua de toate. Droguri, alcool, relaţii amoroase dezastruoase. Pe cât de intense şi înălţătoare sunt trăirile ei on-stage, pe atât de abisale erau stările ei din back-stage. Beth Hart revine în România pe 17 iunie 2016.

340 afișări
Imaginea articolului Cod roşu de blues-rock pe 17 iunie în Bucureşti - “Uraganul BETH” Hart va lovi din nou - VIDEO

Cod roşu de blues-rock pe 17 iunie în Bucureşti - “Uraganul BETH” Hart va lovi din nou - VIDEO (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Pe scenă dă totul, în spatele scenei lua de toate. Droguri, alcool, relaţii amoroase dezastruoase. Totul şi toate în exces. Pe cât de intense şi înălţătoare sunt trăirile ei on-stage, pe atât de abisale erau stările ei din back-stage şi delirante ieşirile în decorul vieţii personale. Din fericire, cineva acolo sus iubeşte blues-rock-ul şi i-a tras în ultimul moment frâna de mână a destinului. Numele ei este BETH HART şi pe 17 iunie revine în România să-şi cânte mai departe povestea ei sfâşâietor de frumoasă.

”Uraganul Beth” îşi va propaga din nou forţa devastatoare a vocii ei unice pe scena unde anul trecut mii de fani au aplaudat-o în extaz şi unde cântăreaţa le-a promis că se va întoarce. Într-adevăr, Beth Hart îşi onorează promisiunea şi publicul de la ”Sala Palatului” pentru a trăi împreună o nouă experienţă ”uluitoare”, după cum ea însăşi declara la finalul concertului de anul trecut.

Uluitoare e şi povestea de viaţă a celei considerate cea mai tare voce feminină din blues-rock-ul mondial actual. În vârstă de 44 de ani, Beth Hart îşi va împărtăşi împlinirea prin muzică şi iubire, fără să uite însă că drumul ei spre fericire era să fie întrerupt în chip fatal la ”borna 27”! În urmă cu 17 ani Beth a fost la un pas să se alăture icon-urilor muzicale, Janis Joplin, Jimi Hendrix, Jim Morrison, James Dean, Kurt Cobain sau Amy Winehouse în aşa numitul ”Club 27”! Şi asta pentru că la fatidica vârstă de 27 de ani era să se încheie tragic şi viaţa lui Beth din cauza exceselor de tot felul. ”La 27 de ani are loc în corp un soi de modificare biochimică! Şi atunci oamenii care consumă foarte multe droguri şi alcool au doar două alegeri: fie se schimbă sau mor!”, declara artista într-un interviu acordat unui cotidian din Germania.

Beth ştie din tot sufletul ei că Dumnezeu a salvat-o prin muzică şi iubire! La finalul anilor 90, Beth a fost la un pas să moară la 27 de ani, iar lumea de azi ar fi fost infinit mai săracă fără cel mai tare glas feminin de blues-rock al ultimului deceniu. Atunci ea a câştigat un concurs numit ”Star Search”, a primit 250 000 de dolari pe care i-a topit pe alcool şi droguri. Din fericire pentru ea – şi pentru noi – a reuşit să sară în ultima clipă din dricul pe care, inconştient, şi-l construia singură şi să se agaţe din mers de trenul vieţii. Şi, ca şi când toate acestea nu ar fi fost de ajuns, la foarte puţin timp după aceea, Beth Hart a fost diagnosticată cu tulburare bipolară...

Paradoxal, această latură întunecată a lunii din viaţa ei avea să ascundă un soare lăuntric atât de orbitor, încât supravieţuitoarea Beth străluceşte acum pe scenele lumii şi în sufletele noastre!

Alcool mai consumă de maxim 3 ori pe an cu scopul asumat de a-şi zgândări creativitatea ascunsă în umbrele subconştiente, iar de substanţe stupefiante nu s-a mai atins de 14 ani! Singurele ei droguri pe care le consumă zilnic sunt iubirea şi muzica! Iubirea pentru minunatul ei soţ şi tour-manager, Scott Guetzkow, despre care spune, pe bună dreptate, că e îngerul ei păzitor, datorită căruia ea se află azi în viaţă! Şi muzica pe care ne-o va împărtăşi din nou la Bucureşti în data de 17 iunie într-un concert în care va cânta mai puţin despre agonizanta ei luptă cu proprii demoni ai trecutului. În schimb, va cânta foarte mult despre călătorii, întâlniri, descoperiri de locuri şi de oameni de vis şi - mai presus de toate - despre iubire! De iubirea pentru publicul ei special. Şi de iubirea pentru sufletul ei pereche! Nu întâmplător, cel mai nou album al ei – totodată cel mai bine primit deopotrivă de public şi critică – ”Better than home” - îmbină miraculos blues-rock-ul cu un soul-vibe cum nu mai asculţi la altcineva în ziua de azi.

Astfel, de această dată, ”Uraganul Beth” va lovi ”Sala Palatului” cu mai puţină furie şi cu mai multă euforie! Şi asta pentru că Beth Hart îşi va celebra şi împărtăşi fericirea de a-şi fi regăsit în sfârşit, cu adevărat, sufletul şi sensul în arta de a crea cea mai bună muzică şi de a-şi trăi cea mai frumoasă viaţă. ”BETHolicii” care îşi doresc să trăiască sau să retrăiască cea mai tare experienţă de blues-rock & soul din lume mai pot găsi bilete pe vreaubilet.ro.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici