Scandalul Johnny Depp şi Amber Heard: Actriţa nu avea semne de violenţă. Depp ar fi vrut să o sufoce

Cei doi ofiţeri care au interogat-o pe Amber Heard, în noaptea presupusului atac al lui Johnny Depp, au declarat marţi, pentru superiorii LAPD, că Amber nu avea semne vizibile de atac. Pe de altă, parte, declaraţiile prietenilor lui Amber detaliază comportamentul abuziv al lui Johnny Depp.

8221 afișări
Imaginea articolului Scandalul Johnny Depp şi Amber Heard: Actriţa nu avea semne de violenţă. Depp ar fi vrut să o sufoce

Scandalul Johnny Depp şi Amber Heard: Actriţa nu avea semne de violenţă. Depp ar fi vrut să o sufoce (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

Cei doi ofiţeri de poliţie care au interogat-o pe Amber Heard, în noaptea în care actriţa ar fi fost atacată de Johnny, au declarat pentru superiorii din LAPD (Departamentul de Poliţie din Los Angeles), că în momentul în care au primit apelul la 911, nu au bănuit că femeia care s-a prezentat cu numele de familie Heard ar fi avut vreo legătură cu Johnny Depp, transmite site-ul american TMZ. Ofiţerii nu ştiau cum arată actriţa Amber Heard şi nu şi-au dat seama că e vorba de soţia lui Depp.

Poliţiştii spun că singurele informaţii pe care le-au avut când au bătut la uşa adresei la care au fost chemaţi, erau legate de o dispută domestică. Amber a deschis uşa, a lăsat-o crăpată, dar nu i-a lăsat să intre în reşedinţă. Au interogat-o prin uşă şi ea a spus în acel moment că a fost vorba doar de o ceartă fără consecinţe violente. Nu a menţionat în acea noapte numele lui Johnny Depp.

Ofiţerii i-au spus lui Amber că trebuie să se asigure că nu refuză ajutorul poliţiei sub presiune, aşa că au insistat să intre în casă şi să vorbească mai pe larg cu ea. Amber le-a mulţumit, iar poliţiştii au avut suficient timp pentru a se uita la ea. Ofiţerii au observat că nu prezenta semne de violenţă pe faţă sau pe părţile expuse ale corpului.

Declaraţiile surselor din LAPD coincid cu informaţiile obţinute de la medicii specialişti, spun jurnaliştii de la TMZ: Dacă Johnny Depp i-ar fi aruncat un iPhone în faţă lui Amber, apoi ar fi luat-o de păr şi ar fi lovit-o, atunci actriţa ar fi avut vânătăi şi inflamaţii, sau măcar semne de culoare roşiatică pe anumite porţiuni din corp. Poliţiştii n-au văzut nicio astfel de probă de vătămare corporală. Mai mult, ofiţerii au insistat asupra faptului că, în cazul în care li s-ar fi părut că Amber prezintă semne de abuz fizic, ar fi investigat şi raportat secţiei şi l-ar fi chemat pe soţ să dea explicaţii.

Amber Heard a depus actele pentru divorţ la doar 15 luni de căsnicie pe 23 mai şi pe 27 mai, a obţinut un ordin de restricţie, sub acuzaţia de violenţă domestică, împotriva lui Johnny Depp, după ce a declarat că soţul ei a abuzat-o fizic, cu două zile înainte ca ea să ia decizia de a se despărţi de el, într-un incident în care Johnny Depp i-ar fi aruncat un iPhone în faţă.

O prietenă apropiată a actriţei Amber Heard a declarat pentru publicaţia New York Post că Amber "se temea pentru viaţa ei", mai ales după o ceartă terifiantă pe care a avut-o cu Johnny.

După ce a primit un mesaj de la Amber Heard, ulterior unui scandal pe care l-a avut cu Depp în decembrie 2015, prietena actriţei mărturiseşte că "s-a dus la prietena ei şi a găsit-o cu buza spartă şi vănătă, ochiul umflat şi o şuviţă de păr smuls din cap."

"Scandalul acela mi-a rămas întipărit în minte, pentru că Amber a avut încredere în mine în acea zi şi mi-a spus că se teme pentru viaţa ei, în condiţiile în care Johnny, sub infuenţa alcoolului şi drogurilor, a încercat să o sufoce cu perna.", potrivit contactmusic.com.

Deşi în apărarea lui Johnny Depp au sărit atât fosta sa soţie, Vanessa Paradis, cât şi fiica lui cu vedeta din Franţa, Lily-Rose Depp, prietena lui Heard insistă: "Am văzut cu ochii mei cum arăta Amber după cearta cu Johnny Depp. A avut un comportament abuziv şi violent cu ea, în mai multe ocazii."

Aceste declaraţii vin la scurt timp după ce, potrivit rapoartelor poliţiei, s-a dezvăluit că rana de la mână pe care o avea Johnny Depp în martie 2015 a fost consecinţa unei altercaţii domestice, în timp ce actorul era pe platourile de filmare pentru sequel-ul "Piraţii din Caraibe: Dead Men Tell No Tales.", în Australia.

Potrivit Entertainment Tonight, Heard le-a destăinuit prietenilor săi apropiaţi că Depp s-a rănit la mână, când a lovit peretele, în timp ce se certau. Rana a fost atât de gravă că Johnny Depp a trebuit să se întoarcă în SUA pentru a fi operat şi filmările pentru "Piraţii din Caraibe" s-au sistat pentru o lună, până când actorul s-a recuperat.

Purtătorul de cuvânt al actorului a făcut o declaraţie pe 26 mai, drept răspuns la acuzaţiile lui Amber: "Deoarece mariajul lui Johnny cu Amber a fost atât de scurt, el nu va da nicio explicaţie pentru poveştile false şi vulgare, bârfele şi minciunile pe care Amber le-a răspândit despre viaţa lor personală. Sperăm ca divorţul să se pronunţe cât mai repede.", informează Daily Mail.

Johnny a negat acuzaţiile aduse de Amber, iar avocatul lui a susţinut că Amber Heard a iscat deliberat acest scandal pentru a-şi asigura prematur "o rezoluţie financiară".

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cât şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

Amber Laura Heard este o actriţă americană născută în 1986, în Austin, Texas. Heard a jucat în filmul nominalizat la Oscar, "North Country" (2005), în care a interpretat o serie de flashback-uri ale personajului jucat de Charlize Theron. Aceasta a mai apărut în "Syrup" (2013), "Drive Angry" (2011) 3D, "The Joneses" (2009), "Never Back Down" (2008), "Alpha Dog" (2006) şi "Friday Night Lights" (2004). Pe micul ecran, Heard a debutat în drama "Hidden Palms" (2007), şi a avut roluri episodice în serialul "Californication" (2007) şi "Criminal Minds" (2005).

Heard trăieşte în Los Angeles, fiind implicată activ în acţiunile organizaţiei Amnesty International. În 2015, s-a căsătorit cu actorul Johnny Depp.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici