Colin Farrell a vrut să renunţe la actorie, în 2004

Colin Farrell a declarat că a fost aproape să renunţe la actorie, în 2004, ca urmare a cronicilor negative pentru filmul "Alexandru cel Mare", informează femalefirst.co.uk.

83 afișări
Imaginea articolului Colin Farrell a vrut să renunţe la actorie, în 2004

Colin Farrell a vrut să renunţe la actorie, în 2004 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul irlandez a spus că, după ce au apărut cronicile negative la filmul în care a jucat alături de Angelina Jolie, a început să se îndoiască de calităţile sale ca actor.

"A fost greu, vă spun. Dar acum nu o să îmi cer scuze pentru modul în care acest lucru m-a afectat emoţional şi psihologic", a spus el. "Voiam să renunţ la actorie. Nu puteam nici măcar să mă duc să cumpăr ţigări fără să simt nevoia de a-mi cere scuze vânzătorului, în caz că văzuse chestia aia", a spus Farell.

Starul a continuat să joace în filme, dar a mărturisit că viaţa sa de petrecăreţ i-a făcut probleme şi l-a făcut să se simtă jenat de comportamentul său pe platourile filmului "Miami Vice".

"M-am simţit ca un rahat atunci. Era pur şi simplu prima dată când nu puteam să întreb pe nimeni de lângă mine: Am întârziat la serviciu? Am avut zile în care nu am apărut pe platou? Am ratat targeturile?. Pentru că răspunsurile ar fi fost: da, da şi da", a spus Colin Farrell pentru Daily Mirror.

Imediat după filmări, Colin Farrell, care nu a mai consumat alcool de doi ani, s-a internat la dezintoxicare. "Îmi pierdusem încrederea că mă pot schimba singur", a spus el.

Irlandezul Colin Farrell şi-a câştigat celebritatea după ce a jucat într-o serie de producţii hollywoodiene cu succes de casă, precum "Ţinutul Tigrilor/ Tigerland" (2000), "Minority Report - Raport special" (2002), "Cabina telefonică/ Phone Booth" (2002), "Daredevil" (2003), "S.W.A.T - Trupe de elită" (2003), "Alexandru/ Alexander" (2004), "Miami Vice" (2006) şi "In Bruges" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici