Colin Firth şi familia sa, într-un incident la bordul avionului cu care au mers acasă de la Oscaruri

Colin Firth şi familia sa au fost implicaţi într-un incident la bordul avionului cu care au călătorit înapoi la Londra, miercuri, după gala premiilor Oscar, ce a avut loc duminică, la Los Angeles, doi pasageri luându-se la bătaie şi provocând panică în rândul celorlalţi

462 afișări
Imaginea articolului Colin Firth şi familia sa, într-un incident la bordul avionului cu care au mers acasă de la Oscaruri

Colin Firth (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul britanic se afla la bordul avionului cu soţia sa, Livia, şi cei doi fii ai lor. Colin Firth a participat duminică seară la gala premiilor Oscar, înmânându-i trofeul pentru cea mai bună actriţă fostei sale colege de platou din filmul "Mamma Mia" Meryl Streep, după ce el a fost laureatul Oscarului pentru cel mai bun actor în rol principal, anul trecut, pentru rolul din "Discursul regelui", potrivit contactmusic.com.

Miercuri, actorul şi familia sa au plecat înapoi la Londra, la bordul unui avion British Airways. Doi pasageri s-au luat la bătaie la bordul navei, iar membrii echipajului au cerut ajutorul poliţiei. La aterizare, pe aeroportul Heathrow, poliţişti înarmaţi au pătruns la bordul navei, pasagerii fiind în stare de şoc.

"Colin Firth s-a arătat calm, ca de obicei, şi era mai preocupat de siguranţa soţiei şi copiilor lui. A fost de departe mai dramatic decât orice a fost la Oscaruri", a declarat o sursă pentru The Sun.

Potrivit cotidianului britanic, şi fotomodelul Jodie Kiss se afla la bordul acelui avion.

Colin Firth este actor de film, teatru şi televiziune, devenit celebru în 1995 graţie rolului din adaptarea pentru televiziune a romanului "Mândrie şi prejudecată". Colin Firth şi-a câştigat reputaţia unui star internaţional după ce a jucat într-o serie de producţii cinematografice cu mare succes de casă, precum seria "Jurnalul lui Bridget Jones", musicalul "Mamma Mia!", "Fata cu cercel de perlă" şi "Pur şi simplu dragoste/ Love Actually".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici