"Comoara Naţională 2", lider în box office-ul nord-american

"Comoara Naţională: Cartea Secretelor", un film în regia lui Jon Turteltaub, cu Nicolas Cage în rolul principal, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american pentru a treia săptămână consecutiv, după ce a încasat 20 de milioane de dolari de vineri până duminică.

1 afișare
Imaginea articolului "Comoara Naţională 2", lider în box office-ul nord-american

"Comoara Naţională 2", lider în box office-ul nord-american

Un film de aventuri produs de Walt Disney Pictures şi Jerry Bruckheimer Films, "Comoara Naţională: Cartea Secretelor" readuce în prim plan vedetele superproducţiei din 2004, "Comoara Naţională", care a avut încasări la nivel mondial de aproape 350 de milioane de dolari: Nicolas Cage, Jon Voight, Harvey Keitel, Diane Kruger şi Justin Bartha. În cele trei săptămâni de la lansarea pe marile ecrane, "Comoara naţională 2" a avut încasări de 171 de milioane de dolari.

Filmul "Legendă vie", în care Will Smith joacă rolul unui savant care se luptă cu un virus ce a distrus planeta, a urcat de pe al treilea pe al doilea loc, în box office-ul nord-american, după ce a încasat 16,3 milioane de dolari.

În top urmează comedia "Juno", povestea unei adolescente care se confruntă cu o sarcină nedorită, în regia lui Jason Reitman, care a avut încasări de 16,2 milioane de dolari, şi  "Alvin şi veveriţele", un lungmetraj animat care prezintă aventurile a trei veveriţe, care a obţinut încasări de 16 milioane de dolari.

Pe poziţia a cincea s-a situat thriller-ul "One missed call", în regia lui Eric Valette, cu încasări de 13 milioane de dolari.

Drama politică "Charlie Wilson's War", în regia lui Mike Nichols, cu Tom Hanks şi Julia Roberts în rolurile principale, a coborât de pe al patrulea pe al şaselea loc, după ce a obţinut încasări de 8,1 milioane de dolari, aceasta fiind urmată în top comedia romantică "P.S. Te iubesc", ce îi are în distribuţie pe Gerard Butler şi Hilary Swank (8 milioane de dolari).

Pe poziţia a opta s-a situat filmul fantastic "Eu şi monstrul meu", cu Ben Chaplin, care a avut încasări de 6,3 milioane de dolari, acesta fiind urmat de musicalul "Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street", cu Johnny Depp (5,4 milioane de dolari) şi de "Atonement", în regia lui Joe Wright, cu Keira Knightley, Vanessa Redgrave şi James Mcavoy (5,1 milioane de dolari).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici