Conceptul ediţiei din 2008 a Luxury Show va fi "Luxury City"

Conceptul ediţiei din 2008 a Luxury Show, "Luxury City", a fost prezentat, joi seară, în cadrul unui eveniment care a găzduit o prezentare de modă semnată de Ingrid Vlasov şi o mini-expoziţie cu bijuterii de lux, marca Vendome.

22 afișări
Imaginea articolului Conceptul ediţiei din 2008 a Luxury Show va fi "Luxury City"

Conceptul ediţiei din 2008 a Luxury Show va fi "Luxury City" (Imagine: Mediafax Foto)

"Vizitatorii Luxury City vor avea ocazia să călătorească într-o lume a luxului şi rafinamentului", a declarat Daniela Nane, în prezentarea evenimentului.

Potrivit conceputului "Luxury City", vizitatorii ediţiei de anul acesta a târgului vor avea ocazia să treacă printr-un oraş butaforic, în care vor putea admira sau cumpăra diverse obiecte de la lux, de la bijuterii şi parfumuri, la piese de mobilier şi ambarcaţiuni.

Piesele de rezistenţă ale evenimentului de joi seară au fost bijuteriile exclusiviste marca Vendome, în valoare de aproximativ 500.000 de euro.

De asemenea, cei prezenţi au avut ocazia să vadă şi câteva piese de mobilier din gama Ovo Design, decorate cu cristale Swarowski, ambarcaţiunea de agrement "Malibu", expusă de compania Unicomp, maşini de lux, telefoanele Ascent Ti, Constelation Monogram, Constelation Rococo, cu o valoare totală estimată la 50.000 de euro, şi alte produse inedite.

Evenimentul a fost încheiat de prezentarea unei colecţii care poartă semnătura lui Ingrid Vlasov.

Cea de-a treia ediţie a târgului mărcilor de lux Luxury Show, la fel ca şi cele anterioare, este organizată de Romexpo şi Eurexpo şi va avea loc în decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici