Concert susţinut de noul proiect al lui Dave Gahan,solistul trupei Depeche Mode,transmis pe internet

Un concert pe care Dave Gahan, solistul trupei Depeche Mode, îl va susţine alături de trupa The Soulsavers, la Berlin, va fi difuzat în direct pe internet, pe 30 octombrie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

255 afișări
Imaginea articolului Concert susţinut de noul proiect al lui Dave Gahan,solistul trupei Depeche Mode,transmis pe internet

Concert susţinut de noul proiect al lui Dave Gahan,solistul trupei Depeche Mode,transmis pe internet

Noul proiect muzical al solistului trupei Depeche Mode poate fi urmărit în exclusivitate pe site-ul www.electronicbeats.ro. Telekom va transmite în direct primul concert pe care Dave Gahan, solistul şi compozitorul trupei Depeche Mode, îl va susţine la Berlin, pe 30 octombrie, alături de The Soulsavers. Concertul de la Berlin este găzduit de Telekom Electronic Beats, ca parte din programul internaţional de muzică al Deutsche Telekom, şi se numără printre cele şase show-uri pe care artistul britanic le va susţine în întreaga lume pentru promovarea noului său album, intitulat "Angels & Ghosts".

Colaborarea dintre Telekom Electronic Beats şi Dave Gahan a început în urmă cu mai mulţi ani, compania promovând în 2013 turneul pe care trupa Depeche Mode l-a susţinut în Europa.

Fanii din România ai celebrului artist britanic sunt invitaţi să urmărească concertul de la Berlin în direct şi în exclusivitate pe www.electronicbeats.net, pe 30 octombrie, începând cu ora 21.00 (ora României, n.r.). Evenimentul are şi o pagină de Facebook, pe care fanii se pot înscrie pentru a primi notificări în timp real despre livestreaming şi despre noul proiect muzical al artistului.

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a 32 de ani şi care însumează, până în prezent, 12 albume de studio, vândute în peste 100 de milioane de exemplare în toată lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii.

În cadrul turneului "Delta Machine", în mai 2013, grupul britanic a susţinut un concert şi la Bucureşti, pe Arena Naţională. Trupa britanică a mai susţinut un concert în România, pe stadionul Lia Manoliu din Capitală, în 2006.

Lansat în anul 2000, Electronic Beats este programul internaţional de muzică al Deutsche Telekom şi cuprinde un portofoliu media vast şi inovator, inclusiv concerte live în întreaga Europă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici