Concertul aniversar al trupei E.M.I.L. de sâmbătă - amânat

Concertul pe care trupa E.M.I.L. urma să îl susţină sâmbătă, în Club Fabrica din Bucureşti, a fost amânat până în toamna lui 2010, deoarece basistul trupei, Barbu Niculae, şi-a fracturat mâna, informează un comunicat.

11 afișări
Imaginea articolului Concertul aniversar al trupei E.M.I.L. de sâmbătă - amânat

Concertul aniversar al trupei E.M.I.L. de sâmbătă - amânat (Imagine: Mediafax Foto)

Concertul din Club Fabrica se amână pentru a doua jumătate a lunii octombrie. Tot atunci va fi lansat DVD-ul documentar "10 ani de abuzuri, excese şi imoralităţi - E.M.I.L. 2000 - 2010".

Cu toate acestea, cu excepţia concertului aniversar, programul E.M.I.L. pe luna mai 2010 nu va fi afectat deloc, băieţii urmând să cânte cu un alt basist până la refacerea completă a lui Barbu.

E.M.I.L. abordează, ca gen muzical, punk-rockul, cu influenţe ska, reggae, dub, pe piaţă fiind disponibile trei materiale discografice ale trupei: EP-ul "Cocktail verde", apărut în martie 2003, "Rom, fum şi vanilie", apărut în noiembrie 2005, şi "Ştiu, ţi se pare absurd...", lansat în iulie 2009.

Recent, trupa a încheiat turneul de promovare a celui mai recent material discografic - "Ştiu, ţi se pare absurd..." -, prezentat de E.M.I.L. la Constanţa, Timişoara, Reşiţa, Bacău, Iaşi, Sibiu, Cluj-Napoca şi Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici