Concertul Paradise Lost de la Cluj-Napoca, anulat

Concertul formaţiei Paradise Lost care trebuia să aibă loc, luni seară, la Cluj-Napoca a fost anulat din cauză că membrii trupei au avut un accident rutier în Serbia, soldat cu rănirea şoferului maşinii în care se aflau.

50 afișări
Imaginea articolului Concertul Paradise Lost de la Cluj-Napoca, anulat

Concertul Paradise Lost de la Cluj-Napoca, anulat (Imagine: Georgiana Iacob/Mediafax Foto)

Nelu Brânduşan, unul dintre organizatorii evenimentului, a declarat corespondentului MEDIAFAX că Paradise Lost avea programat un concert luni, de la ora 19.30, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, dar trupa a avut un accident de maşină.

"Este sigur că evenimentul din această seară (luni - n.r.) nu se mai ţine, trupa a avut un accident în Serbia, au intrat cu autocarul într-un pod, au derapat şi au intrat într-un pod, şoferul e la spital, sunt nouă ore distanţă de Cluj. Deocamdată nu se ştie încă dacă vor cânta totuşi în România, dar cei care doresc să îşi recupereze banii pot să o facă", a spus el.

Preţul de intrare la concert a fost de 85 de lei.

Show-ul formaţiei Paradise Lost de la Cluj-Napoca urma să se desfăşoare alături de trupa Samael. Iniţial, Paradise Lost avea programat concertul la Cluj anul trecut, însă ultimele şase spectacole din turneu au fost reprogramate pentru 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici