Concertul Prodigy de la Sibiu, anulat

Cursa aeriană care trebuia să aducă trupa Prodigy de la Munchen la Sibiu pentru concertul de duminică seară a fost anulată din cauza ceţii de pe Aeroportul Sibiu, iar Primăria încearcă să reprogrameze concertul trupei pentru luni seara.

1 afișare
Imaginea articolului Concertul Prodigy de la Sibiu, anulat

Concertul Prodigy de la Sibiu, anulat din cauza ceţii

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sibiu, cursa cu care ar fi urmat să sosească trupa în Sibiu a fost anulată de către compania aeriana din cauza condiţiilor meteorologice, iar organizatorii caută soluţii pentru a reprograma spectacolul la o dată ulterioară.

Conform lui Sergiu Olteanu de la biroul relaţii cu presa din Primăria Sibiu, se fac eforturi ca trupa să concerteze luni seara, la ora 20.00, înaintea celorlalte formaţii care au spectacole în seara de Revelion.

Surse din cadrul Primăriei Sibiu spun că şi avionul în care se afla Loredana Groza, care va cânta în această seară, a avut probleme, dar artista a ajuns la Cluj şi va ajunge cu o maşină la Sibiu pentru a urca pe scenă la ora 19.00.

Potrivit meteorologilor de la Centrul Meteorologic Regional, ceaţa s-a mai ridicat în ultimele ore, astfel încât nu este percepută la nivelul solului, însă pentru aeronave împiedică vizibilitatea.

„Plafonul de nori s-a ridicat, iar vizibilitatea este undeva la 600-800 de metri. La nivelul solului nu se percepe, dar avioanele au probleme de aterizare sau decolare”, a declarat meteorologul de serviciul de la Centrul Meteo Regional Sibiu.

Reprezentanţii Aeroportului Sibiu nu au putut fi contactaţi pentru a preciza dacă şi alte curse de pasageri au avut sau nu probleme în cursul zilei de duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici