Concurs pe internet pentru un rol de figurant în "Harry Potter şi Prinţul Semipur"

Unul dintre milioanele de fani ai lui Harry Potter va primi de Crăciun un cadou unic, un rol de figurant în cea de-a şasea serie a filmului "Harry Potter şi Prinţul Semipur", propus în cadrul unui concurs organizat pe MSN.

2 afișări
Imaginea articolului Concurs pe internet pentru un rol de figurant în "Harry Potter şi Prinţul Semipur"

Concurs pe internet pentru un rol de figurant în "Harry Potter şi Prinţul Semipur"

Începând de vineri, săptămânal, până pe 20 decembrie, pe portalul de internet MSN (http://harrypotter.uk.msn.com) vor fi puse întrebări despre povestea creată de scriitoarea britanică J.K. Rowling.

Câştigătorul concursului va primi drept cadou un rol de figurant în filmul "Harry Potter şi Prinţul Semipur", a şasea parte a seriei, care se află în curs de filmare. Lansarea filmului a fost prevăzută pentru noiembrie 2008.

"Acest lucru va permite cuiva să-şi realizeze un vis de Crăciun", a explicat un responsabil al portalului MSN, Mike Lok. "Este inutil să spunem că ne aşteptăm la o competiţie aprigă", a adăugat acesta.

Primele cinci adaptări pentru marele ecran ale aventurilor tânărului vrăjitor au bătut toate recordurile de box office mondial, obţinând încasări totale superioare celor 21 de filme "James Bond" sau celor şase episoade ale seriei "Războiul stelelor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici