Console de închiriat, pentru gamerii fără posibilităţi

Bogdan Gudin trimite prin poştă zeci de colete cu console şi jocuri pe "blu-ray", pe care le închiriază gamerilor "fără posibilităţi" din toată ţara. Cu banii cu care ţi-ai cumpăra un singur joc de PS3, poţi juca 30 de jocuri diferite timp de-o lună, prin rotaţie, câte unul pe zi, arată "Gândul".

1524 afișări
Imaginea articolului Console de închiriat, pentru gamerii fără posibilităţi

Console de închiriat, pentru gamerii fără posibilităţi (Imagine: Gândul)

Bogdan (32 ani) a furat conceptul de afacere de la americani: "Ca orice altă idee bună, şi asta vine de afară. Acum doi ani am fost în Statele Unite şi ca un pasionat de jocuri, acolo m-am trezit că există o căruţă de centre de închirieri şi când zic jocuri mă refer la toate consolele posibile şi imposibile şi jocuri pe blu-ray. În fiecare oraş e cel puţin un magazin de închiriat console, pe lângă care mai există şi magazinele pe internet".

Citeşte mai multe despre închirierea consolelor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici