Copiii cântăreţului Michael Jackson fac dezvăluiri inedite despre megastar într-un nou documentar

Cei trei copii ai cântăreţului Michael Jackson - Prince Michael, Paris şi Prince Michael II - vorbesc cu multă candoare despre viaţa petrecută alături de tatăl lor, într-un nou documentar, realizat cu ajutorul unei platforme de crowdfunding.

4548 afișări
Imaginea articolului Copiii cântăreţului Michael Jackson fac dezvăluiri inedite despre megastar într-un nou documentar

Blanket, Paris şi Prince Jackson (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

În acel film, cei trei copii ai megastarului vorbesc şi despre repercusiunile devastatoare din vieţile lor după moartea celebrului artist american. Prince Michael, Paris şi Prince Michael II (supranumit Blanket) spun că le-a fost extrem de dificil "să umple golul" lăsat de moartea tatălui lor, decedat într-o reşedinţă închiriată din Los Angeles, în iunie 2009.

În noul documentar, cei trei copii fac o serie de dezvăluiri inedite despre viaţa lor alături de Michael Jackson, informează dailymail.co.uk.

Declaraţia făcută de Paris Jackson a fost înregistrată cu doar câteva săptămâni înainte de tentativa de sinucidere a acesteia, în reşedinţa familiei Jackson.

Vorbind cu multă durere în voce, Paris spune că tatăl ei a murit înainte de a-şi respecta o promisiune pe care i-o făcuse.

"Mi-a promis că mă va învăţa să execut dansul «Moonwalk», însă nu a mai apucat să o mai facă. Sper că moştenirea lui va trăi pentru totdeauna. Nu îl voi uita niciodată. Era extraordinar", a spus Paris Jackson.

Paris a vorbit şi despre perioada petrecută la ferma Neverland: "Nu cunoşteam prea mulţi copii de vârstele noastre. Nu ieşeam prea des în afara fermei".

Deşi părăseau destul de rar celebra fermă Neverland, care a fost vândută în 2005, cel mai mic dintre copiii starului, Blanket, spune că are amintiri foarte plăcute despre perioada petrecută la acea fermă din California.

"Tata avea un fel de grădină zoologică acolo. Avea girafe şi lei. Avea aligatori şi şerpi. Cred că aţi auzit deja, avea şi un cimpanzeu care se numea Bubbles", a spus Blanket.

Într-o altă dezvăluire inedită din acest film, Prince Michael, în vârstă de 16 ani, spune că megastarul nu i-a spus numele lui real până la vârsta de şase ani.

"Nu şi-a dorit niciodată să ne spună cine era el cu adevărat, ca persoană publică. Abia la vârsta de şase ani am aflat că numele lui era Michael Jackson - pentru mine, el era întotdeauna «tata» şi asta era tot", a spus Prince Michael.

Toţi cei trei copii ai megastarului doresc să lucreze în industria de divertisment. Paris, aflată în prezent într-o clinică din Utah după tentativa ei de sinucidere, speră să devină actriţă.

Deşi bunicul ei, Joe Jackson, spune că Paris este talentată, "dar actoria e o meserie mult mai grea decât crede ea", el crede că Blanket este acela care are potenţialul de a călca pe urmele celebrului său tată.

"Lumea spune că nu va mai exista un alt Michael Jackson, dar eu spun că există deja unul. Însă el trebuie să fie antrenat. Acest copil este imaginea vie a lui Michael când era copil", a declarat Joe Jackson.

Katherine Jackson, mama cântăreţului, a finanţat noul film documentar prin intermediul unei platforme de crowdfunding - fundanything.com. Fără să dea nume, Paris Jackson a făcut pentru acest documentar următoarea declaraţie: "Sunt mulţi oameni răi acolo, rămaşi în libertate".

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.

Găsit vinovat de omucidere involuntară, Conrad Murray, medicul "regelui muzicii pop", a fost condamnat în noiembrie 2011 şi a fost încarcerat la Men's Central Jail din Los Angeles. Medicul american, în vârstă de 60 de ani, a fost eliberat la sfârşitul lunii octombrie, după doar doi ani din cei patru ani de închisoare la care a fost condamnat. Pedeapsa i-a fost redusă pentru "bună purtare", iar eliberarea sa este justificată prin dorinţa autorităţilor americane de a reduce numărul de deţinuţi din închisorile californiene, care au devenit extrem de aglomerate.

La capătul unui proces-fluviu care a durat cinci luni, compania AEG, organizatorul turneului de adio pe care urma să îl susţină Michael Jackson, a fost absolvită, în octombrie, de orice responsabilitate pentru moartea megastarului. Mama cântăreţului, Katherine Jackson, a făcut recurs la această hotărâre judecătorească.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici