Costel Busuioc, liderul clasamentului "Hijos de Babel" şi după gala a şasea

Costel Busuioc, românul din Spania care a fost supranumit "Pavarotti din Banat" pentru vocea sa impresionantă, a câştigat, miercuri, şi cea de-a şasea rundă a concursului "Hijos de Babel", organizată de televiziunea publică spaniolă, obţinând nota 9 de la juriu.

7 afișări
Imaginea articolului Costel Busuioc, liderul clasamentului "Hijos de Babel" şi după gala a şasea

Costel Busuioc, liderul clasamentului "Hijos de Babel" şi după gala a şasea

Potrivit site-ului loshijosdebabel.blogspot.com, Costel s-a clasat, după etapa de miercuri noaptea, pe prima poziţie a clasamentului, interpretând piesa "Ave Maria".

În această rundă, "Pavarotti din Banat" a obţinut un total de 27 de puncte, la mică diferenţă de ocupantul poziţiei a doua, Karim, 24 de puncte, care, în etapa precedentă, a câştigat votul popular. Sirianul în vârstă de 25 de ani, de profesie medic oftalmolog, a reuşit să urce astfel o poziţie în clasament, apropiindu-se mult de Costel.

În celelalte cinci gale ale competiţiei, Costel Busuioc a cântat "Nessum dorma", "Carusso", "Granada", "Con te partiro" şi "O sole mio".

Câştigătorul concursului "Hijos de Babel" va semna un contract cu Sony BMG pentru a urma o carieră muzicală, iar organizatorii emisiunii vor sprijini realizarea unor proiecte în ţările de origine ale celor trei finalişti, finanţate cu ajutorul veniturilor obţinute din descărcarea online a melodiilor lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici