Costul unui meniu pentru şefii de stat invitaţi la summit-ul NATO va fi 360 lei

Membrii Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor au decis, luni, să majoreze sumele de protocol pentru summit-ul NATO, din perioada 2 - 4 aprilie 2008, astfel încât dejunurile la nivel de şef de stat vor costa 360 lei de persoană.

2 afișări
Imaginea articolului Costul unui meniu pentru şefii de stat invitaţi la summit-ul NATO va fi 360 lei

Costul unui meniu pentru şefii de stat invitaţi la summit-ul NATO va fi 360 lei

"Avându-se în vedere că la summit-ul NATO din 2 - 4 aprilie vom avea invitaţi de rangul cel mai înalt, respectiv 120 de şefi de state, am aprobat majorarea baremului pentru cheltuieli de protocol la 360 lei de persoană, în cazul acestora, şi la 270 de lei pentru mesele şi recepţiile la nivel de ministru, delegaţi şi ziarişti", a anunţat secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, Ioan Munteanu.

Conform unui memorandum intern, la summit sunt aşteptaţi circa 120 de şefi de stat şi 5.800 de miniştri, delegaţi şi jurnalişti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici