Courtney Love, dată în judecată de o firmă de management

Firma de management London & Co i-a intentat proces celebrei cântăreţe Courtney Love, pe motiv că aceasta că nu i-a plătit comisioanele rezultate din vânzarea unei părţi din catalogul Nirvana.

45 afișări
Imaginea articolului Courtney Love, dată în judecată de o firmă de management

Courtney Love, dată în judecată de o firmă de management

Dosarul a fost înaintat, marţi, Tribunalului din Los Angeles de către reprezentanţii firmei de management London & Co.

Love, văduva rockerului Kurt Cobain, a vândut, anul trecut, o parte din catalogul trupei Nirvana contra sumei de 19,5 milioane de dolari. Artista a angajat firma pentru a se ocupa de afacerile sale, urmând ca aceasta să primească 5% din toate veniturile pe care Courtney le obţine, potrivit reprezentanţilor companiei.

"Ştiu că există o problemă între London & Co şi Courtney, dar nu am văzut încă plângerea", a declarat avocatul lui Love, Howard Weitzman.

Compania cere daune de 975.000 de dolari şi plata cheltuielilor de judecată.

Courtney Love a devenit celebră ca solistă a trupei de rock alternativ Hole şi ca soţie a lui Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana, care s-a sinucis în 1994.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici