"Crăciun ales la Sala Dalles", cu brăduţi, decoraţiuni şi ciocolată belgiană, până pe 23 decembrie

Târgul cadourilor de Crăciun de la Sala Dalles şi-a deschis porţile pentru cea de-a 20-a ediţie, cu brăduţi, globuri de sticlă pictate manual, ornamente din lemn cu modele de peste o sută de ani, ciocolată belgiană, delicatese siciliene, dar şi produse vestimentare şi cosmetice.

2171 afișări
Imaginea articolului "Crăciun ales la Sala Dalles", cu brăduţi, decoraţiuni şi ciocolată belgiană, până pe 23 decembrie

"Crăciun ales la Sala Dalles", cu brăduţi, decoraţiuni şi ciocolată belgiană, până pe 23 decembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bucureştenii vor avea până în seara zilei de 23 decembrie un "Crăciun ales la Sala Dalles". Cel mai vechi şi mai lung târg de sărbători din Bucureşti poate fi vizitat zilnic, între orele 10.00 - 20.00, intrarea fiind liberă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

La ediţia din acest an a evenimentului, peste 80 de expozanţi din toată ţara se întrec în oferte şi cadouri cu dichis. Invitatele speciale ale târgului sunt actriţa Adela Popescu şi vedeta de televiziune Dana Rogoz, care îşi vor expune în faţa vizitatorilor produse create/ inspirate de ele.

Brăduţi în miniatură, plantaţi în ghivece şi oferiţi într-un ambalaj personalizat din hârtie ecologică sau săculeţi de iută, însoţiţi de un mesaj original, globuri de sticlă pictate manual, ornamente din lemn care reprezintă modele vechi de peste o sută de ani, decoraţiuni parfumate din anason şi scorţişoară, coroniţe de brad şi măceşe şi alte decoraţiuni inedite de sezon îşi caută cumpărătorii la târgul de Crăciun de la Dalles.

Dulciuri din ciocolată belgiană în forme de căsuţe, brazi cu broderii, castele, fulgi de zăpadă, delicatese siciliene din pastă de marţipan, fructe şi sâmburi traşi în ciocolată, căsuţe din turtă dulce, cozonaci şi plăcinte, torturi în miniatură şi brioşe vor îndulci atmosfera târgului. Acestora li se adaugă zeci de sortimente de ceaiuri, cafea şi ciocolată caldă.

Răsfăţaţi vor fi şi iubitorii de modă şi frumuseţe, pentru că la târg vor putea alege cadouri de la standurile designerilor vestimentari, ale celor care realizează manual bijuterii unicat şi ale celor care aduc produse cosmetice bio, game variate de produse de înfrumuseţare din Germania, Marea Britanie, Franţa şi Orientul Îndepărtat.

De asemenea, fiecare cumpărător al târgului va participa la realizarea celei mai lungi ghirlande din Bucureşti şi la tombole cu premii generoase. Jurnalul evenimentului poate fi urmărit pe https://www.facebook.com/sala.dalles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici