Crăciunul la Buckingham Palace şi schimbările anului 2020 pentru familia regală

  • Anul 2020 a venit cu schimbări mari şi în familia regală a Marii Britanii
  • Ducii de Sussex au decis să renunţe la calităţile de membri importanţi ai Casei Regale la începutul acestui an şi s-au mutat în Canada
  • Veştile bune au venit, însă, de la Fiica Prinţesei Anne, nepoata reginei, mai exact Zara Tindall, care anul acesta a anunţat că este din nou însărcinată
169 afișări
Imaginea articolului Crăciunul la Buckingham Palace şi schimbările anului 2020 pentru familia regală

Anul 2020 a venit cu schimbări mari şi în familia regală a Marii Britanii. Unele tradiţii au trebuit adaptate pandemiei şi, poate cel mai important eveniment al anului, Ducii de Sussex, Prinţul Harry şi soţia sa Meghan, au renunţat la titlurile regale şi s-au mutat în Canada.

Spre exemplu, din anul 2007, Ducesa de Cornwall avea tradiţia de a invit copiii de la Helen & Douglas House, pentru a împodobi bradul de Crăciun. Din cauza pandemiei, lucrurile s-au schimbat puţin anul acesta, însă, tradiţia a mers mai departe.

Ducii de Sussex au decis să renunţe la calităţile de membri importanţi ai Casei Regale la începutul acestui an şi s-au mutat în Canada. Cuplul nu a mai fost participat la niciun eveniment public legat de familia regală. Ei nu au participat nici la nunta Prinţesei Beatrice, nepoata Reginei Elisabetha a II-a.

Veştile bune au venit, însă, de la Fiica Prinţesei Anne, nepoata reginei, mai exact Zara Tindall, care anul acesta a anunţat că este din nou însărcinată, urmând să devină mamă a treia oară.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici