Cu cine ar păcătui româncele? Hugh Jackman, pe primul loc în preferinţe

36% dintre românce şi-ar înşela partenerul actual cu australianul Hugh Jackman, dar ar cădea în păcat şi cu Mircea Badea, Leonardo diCaprio, Adi Mutu sau Ştefan Bănică Jr, potrivit cotidianului Gândul.

162 afișări
Imaginea articolului Cu cine ar păcătui româncele? Hugh Jackman, pe primul loc în preferinţe

Cu cine ar păcătui româncele? Hugh Jackman, pe primul loc în preferinţe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă în 2008 de către revista People, Hugh Jackman este vedeta pentru care româncele n-ar sta pe gânduri să-şi înşele prietenul, soţul sau iubitul. Potrivit cercetării, femeile din România uită de fidelitate faţă de partenerul de viaţă când vine vorba de o aventură cu o vedetă.

Citeşte mai multe depsre preferinţele păcătoase ale româncelor pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici