Cum a impresionat-o Ştefan Stan pe prima lui iubită

Ştefan Stan a povestit despre experienţa sa la Vocea României, dar şi despre lucruri mult mai personale. Câştigătorul show-ului de la PRO TV a povestit ce năzbâtii a făcut ca sa o impresioneze pe prima lui iubita.

198 afișări
Imaginea articolului Cum a impresionat-o Ştefan Stan pe prima lui iubită

Cum a impresionat-o Ştefan Stan pe prima lui iubită

"Prima fată de care m-am îndrăgostit a fost pentru mine cerul şi pământul. Am făcut o prostie. Am luat din cutia de bijuterii a mamei lanţuri, mărgele, brăţări, le-am pus în sân şi i le-am dus. Mama a văzut-o pe fetiţa asta împodobită şi l-a întrebat pe tata "Mă, astea nu sunt ale mele?" Iar fetita a raspuns "Mi le-a dat Ştefaaan!", şi-a adus aminte, amuzat, Ştefan Stan, la videochatul Perfecte.ro.

Ştefan Stan ne-a povestit şi despre prima experienţa pe care a avut-o la Vocea României. A dezvăluit că era hotărât să o aleagă ca antrenoare pe Loredana. "La audiţii eram convins că o voi alege pe Loredana, e o divă, are în spate albume, o experienţă excepţională. După aia s-a întors şi zăpăcitul de Brenciu şi am zis că el va fi. După care s-a întos Smiley şi mi-a spus "Băi, Ştefane, eu te voi face Ştefan cel Mare". Atunci mi s-a pus un nod în gât şi am zis Smiley", a povestit Ştefan Stan.

Citeşte mai multe pe www.perfecte.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici