Cum arată FIICELE lui Vladimir Putin, unul dintre cei mai puternici lideri din lume. Una dintre ele este acrobată de profesie

În 28 iulie, 1983, Putin s-a căsătorit cu Lyudmila Shkrebneva, alături de care a trăit în Germania între 1985 şi 1990. Cei doi au împreună două fete: Mariya şi Yekaterina.

23391 afișări
Imaginea articolului Cum arată FIICELE lui Vladimir Putin, unul dintre cei mai puternici lideri din lume. Una dintre ele este acrobată de profesie

Cum arată FIICELE lui Vladimir Putin, unul dintre cei mai puternici lideri din lume. Una dintre ele este acrobată de profesie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Mariya Putin a fost născută pe 28 aprilie, 1985, în Leningrad, iar Yekaterina un an mai târziu, pe 31 august, în Dresden, Germania.

 

În urmă cu patru ani, pe 6 iunie, Putin anunţa că mariajul său cu Lyudmila se terminase, iar un an mai târziu, pe 1 aprilie 2014, Kremlinul a confirmat că divorţul cuplului se finalizase.

Iată cum arată cele două fete ale liderului rus.

Maryia, care ţine la viaţa privată şi nu are apariţii publice foarte dese:

Sursa Foto: NBC News.

Yekaterina, dansatoare şi acrobată de profesie:

 Sursa Foto: Facebook.

Sursa Foto: The Moscow Times.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici