Cum arată hotelul în care principii de Monaco îşi petrec luna de miere. O va convinge Albert pe Charlene să nu îl părăsească? - GALERIE FOTO

Prinţul Albert de Monaco şi soţia sa, Charlene Wittstock, au plecat în luna de miere, pe care o vor petrece în Africa de Sud, într-un hotel în care o cameră costă 5.100 de euro pe noapte.

9394 afișări
Imaginea articolului Cum arată hotelul în care principii de Monaco îşi petrec luna de miere. O va convinge Albert pe Charlene să nu îl părăsească? - GALERIE FOTO

Cum arată hotelul în care principii de Monaco îşi petrec luna de miere (Imagine: www.oysterboxhotel.com)

Surse de la Monaco au declarat că cei doi se vor caza la hotelul de cinci stele Oyster Box din Umhlanga, Africa de Sud, ţara natală a principesei Charlene, scrie dailymail.co.uk.

VEZI AICI GALERIA FOTO

Se pare că Albert a rezervat apartamentul prezidenţial, care se întinde pe două etaje ale hotelului şi include o piscină proprie şi o baie decorată cu marmură care are vedere la Oceanul Indian. Apartamentul, care are propria terasă cu vedere la mare şi o zonă privată pentru luat masa, poate fi rezervat pentru 5.100 de euro pe noapte.

Se crede că prinţul va face tot ce îi va sta în putere pentru a o convinge pe Charlene să nu îl părăsească, după zvonurile legate de un alt posibil copil nelegitim al său.

Principesa este extrem de afectată de zvonurile potrivit cărora Albert, în vârstă de 53 de ani, ar mai avea până la doi copii nelegitimi în afara celor despre care deja ştie.

"Prioritatea pentru Charlene este să afle dacă Albert a înşelat-o", a declarat o sursă a Palatului din Monaco.

Medicii vor face teste de paternitate pentru a stabili dacă Albert mai are un alt copil nelegitim, conceput în timpul relaţiei cu principesa Charlene.

"Charlene s-a resemnat cu faptul că Albert are copii nelegitimi, însă este disperată să afle dacă vreunul dintre ei s-a născut în timpul relaţiei de cinci ani pe care au avut-o", a declarat sursa.

Rezultatele testelor ADN ar putea apărea în timpul lunii de miere a celor doi. Dacă se va dovedi că Albert a fost necredincios, Charlene ar putea refuza să se întoarcă la Monaco.

Albert şi Charlene de Monaco s-au cununat religios sâmbătă la Palatul princiar , în cadrul unei ceremonii de o oră şi jumătate. Albert i-a facut cu ochiul miresei după ce i-a pus inelul pe deget, iar ea a zâmbit larg, însă în cea mai mare parte a ceremoniei a avut o figură serioasă. Mirii s-au sărutat de două ori la altar.

Cu câteva zile înainte de nuntă au apărut informaţii conform cărora Charlene ar fi vrut să anuleze căsătoria şi plece în Africa de Sud, din motive legate de principe. Palatul princiar a dezminţit informaţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici