Cum arată Jocurile Olimpice 2018 de Iarnă din spaţiu | FOTO, VIDEO

Milioane de oameni se vor uita la Jocurile Olimpice de Iarnă, însă aceia care nu au studiat geografia Coreei de Sud vor avea dificultăţi în a înţelege unde au loc evenimentele, relatează CNBC.

1869 afișări
Imaginea articolului Cum arată Jocurile Olimpice 2018 de Iarnă din spaţiu | FOTO, VIDEO

Cum arată Jocurile Olimpice 2018 de Iarnă din spaţiu

Agenţia Europeană Spaţială a situat satelitul său Sentinel-2  deasupra oraşului-gazdă al Jocurilor Olimpice de Iarnă 2018, PyeongChang, în data de 30 ianuarie, oferind imagini care care îţi taie respiraţia ale munţilor pe care vor avea loc majoritatea evenimentelor în aer liber.

În Nord-Vest se află oraşul Gangneung, unde multe evenimente în spaţii închise vor avea loc. Satelitul Airbus Pleiades arată locaţiile unde se vor desfăşura competiţii precum hockey, curling şi patinaj artistic.

Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 de la PyeongChang au început oficial vineri şi durează 16 zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici