Cum îţi poţi mări sânii cu ajutorul unei aplicaţii iPhone

O nouă aplicaţie pe iPhone, dedicată femeilor care vor să îşi facă un implant cu silicon, face furori. Aceasta le permite femeilor să îşi mărească sânii virtual, pentru a vedea efectele eventualei operaţii.

2006 afișări
Imaginea articolului Cum îţi poţi mări sânii cu ajutorul unei aplicaţii iPhone

Cum îţi poţi mări sânii cu ajutorul unei aplicaţii iPhone (Imagine: Daily Mail)

Aplicaţia, denumită iAugment, a fost creată de medicul plastician Elizabeth A. Kinsley din New Orleans, care a fost primul medic ce a folosit tehnologia 3D pentru a le arăta femeilor care va fi aspectul lor după operaţie, scrie dailymail.co.uk.

Utilizatoarele iAugment (sau iubiţii lor) trebuie să îşi facă o fotografie a pieptului înainte de a folosi două cursoare care marchează sânii. Creatorii aplicaţiei spun că fotografiile în sutien sau costum de baie dau cele mai bune rezultate.

Apoi, utilizatorul trebuie să folosească cursorul pentru a acoperi sânii şi să aleagă din cele 17 dimensiuni diferite de implant virtual.

Medicul care a creat aplicaţia spune că aceasta a fost gândită ca un pas amuzant pentru femeile care se gândesc să îşi facă o operaţie estetică.

"Mărirea sânilor poate fi o operaţie grea pentru femeile care se întreabă cum vor arăta sau care este dimensiunea potrivită pentru ele. Ele pot arăta rezultatul aplicaţiei prietenelor, iubitului sau soţului pentru a cere o părere", spune Elizabeth A. Kinsley.

De la lansarea sa în magazinul de aplicaţii Apple, iAugment a primit peste 7.000 de aprecieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici