Cum poţi să ai o nuntă de vis şi cu 10 persoane. Oana s-a căsătorit pe malul mării în Grecia, pe timp de pandemie

  • Cererile pentru nunţi pe plajă în Grecia au crescut cu 50% faţă de anul trecut
  • Nunţile se organizează cu un număr maxim de 50 de persoane
  • Oana s-a căsătorit pe 6 iulie, iar la eveniment au fost 10 persoane
3299 afișări

Visai să te căsătoreşti în Grecia, dar pandemia ţi-a dat planurile peste cap? Să ştii că încă mai poţi avea o nuntă de vis, pe malul mării în Republica Elenă. O firmă din Timişoara spune că cererile pentru astfel de evenimente au crescut în această perioadă şi din 15 iunie au organizat deja 4 nunţi în Grecia, cu restricţie de persoane.

Oana este din Piteşti şi s-a căsătorit pe 6 iulie. La eveniment au fost 10 persoane. Pentru suma plătită, firma s-a ocupat de acte, aranjamentele florale, băuturi, meniuri, tortul miresei şi de serviciile foto-video.

Dacă vrei să aduci 50 de persone, vei plăti aproximativ 20.000 de euro. În această sumă intră tot: transport cu autocarul din Bucureşti dus-întors, 3 zile de cazare, actele de cununie, oficierea acesteia, machiajul şi aranjatul miresei, meniuri, DJ, decoraţiunile şi serviciile foto-video.

Întrebată cum i s-au părut costurile nunţii, Oana răspunde: „Extraordinar de mici. N-aş fi făcut o nuntă în România cu costurile acestea sub nicio formă şi nu era nunta visurilor mele.”

„Nu este periculos, în perioada aceasta mirii şi invitaţii vin cu maşinile personale, nu cu autocarele. Şi dacă vin cu autocarul este safe, atât timp cât au un test negativ COVID. Testul COVID nu este inclus în preţ, este o decizie nouă a autorităţilor elene”, spune Ioana Selner, organizator nunţi pe plajă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici