Cum să te echipezi pentru schi? Vezi ce recomandă specialiştii!

Medicii ortopezi atrag atenţia că o banală alunecare pe gheaţă poate să se finalizeze cu o fractură de col femural, cunoscută şi sub denumirea de fractură de şold. Potrivit datelor Direcţiei de Sănătate Publică Prahova (DSPP), de la începutul lunii decembrie şi până în prezent s-au înregistrat 350 de cazuri de fracturi.

20 afișări
Imaginea articolului Cum să te echipezi pentru schi? Vezi ce recomandă specialiştii!

Cum să te echipezi pentru schi? Vezi ce recomandă specialiştii! (Imagine: Gândul)

Dacă alegem să ne petrecem sărbătorile de iarnă la munte, atât medicii cât şi antrenorii de schi ne recomandă să alegem echipamente adecvate, pentru a evita leziuni ale pielii, precum degerăturile, sau fracturile şi contuziile. Costumele de schi sunt confecţionate din materiale speciale, impermeabile. Căptuşeala menţine căldura şi, în acelaşi timp, permite pielii să respire.

Citeşte mai multe despre echipamentul de schi pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici